Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhiszitek nekem, hogy nem...

Elhiszitek nekem, hogy nem tudok hazudni? 18/F

Figyelt kérdés
De tényleg nehezemre esik hazudni, valójában mindig igazságalapja van ha hazudok, illetve az már nem is hazugság, hanem füllentés vagy kegyes hazugság. Mitől lehet ez?
2010. júl. 22. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

csak szólok, hogy a füllentés és kegyes hazugság is hazugság.

Akkor nem hazudsz, ha azt, amit mondasz, elhiszed 100%ban.

"Me, I always tell the truth. Even when I lie."

Én, én mindig igazat mondok. Még akkor is ha hazudok.

Ez pedig annyit jelent, hogy mindig igazat mondok, de van olyan, hogy el sem hiszik nekem a valót, tehát hazugságnak minősítik, holott igaz az utolsó szóig.

Egyébként hihető, hogy egy ember nem tud hazudni, sőt az oka is megvan, hogy miért nem. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. júl. 22. 19:16
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha azt akarják a haverjaim, hogy hazudjak valami mást, hogy hol voltam, akkor is igazat kell modanom mindenképp, vagy nem is szólok semmit.
2010. júl. 22. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

nem vagy köteles választ adni, mert lehet magánjellegű is a dolog, az pedig csak rád tartozik. De senki sem hajszolhat bele hazugságba...engem például nem. :)

Én tényleg jól meg tudom oldani, hogy ha beszélek is az igazat mondjam. Persze úgy, hogy nem bántok meg senkit.

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. júl. 23. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek hazudni, de hát miért is kellene? Az igazság (mármint amiről te azt gondolod, hogy igaz) mindig sokkal célravezetőbb, még ha nem is hangzik olyan szépen.
2010. júl. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!