Miért lett divat azt hazudni, hogy "nincs tévém"?
Sokan állítják ezt, de legtöbb esetben kilóg a lóláb.
Várom a szemforgatókat, akiknek tééééééééényleg nincs tévéjük.
Nekünk van három, de hetek, sőt, hónapok telnek el úgy , hogy nem nézek meg egy műsort se.
A múlt héten 5 napig egyedül voltam, ez idő alatt nem volt bekapcsolva.
Nekünk nincs tévénk.
(De nem értem, mit kell még forgatni szemünk?)
nekem van egy régi orosz fekete-fehér tv-m, de nincs használva. de a szüleim házában is, meg az albérletben is van normális tv a nagyszobában. És tényleg nagyon ritkán nézem, ha kimegyek beszélni akkor a tv általában megy, vagy 1-2 havonta néha rámjön hogy fáradt vagyok és beülök megnézni mi van a tv-ben de persze a távirányító állandóan pörög, ha találok valami értelmeset akkor meg 5 perc múlva jön a reklám, úgyhogy felbaszom magam, és ki is kapcsolom.
a valóvilág, mónika só, meg megasztár történéseiről is a youtubeon, meg puruttyán értesülök :)
ha csak pihenni meg bámulni szeretnék akkor letöltök egy sorozatrészt vagy felmegyek a southparkstudios.com-ra és keresek egy jó részt amit régen láttam.
a tv-nek hamarosan vége lesz, lehet páran túloznak ha azt mondják hogy egyáltalán nem néznek tv-t, de igazságalapja biztos van.
A haszna az, hogy elmondhatja magáról, hogy őt nem lehet megvezetni a sok szennyel, amit a TV ont magából, csak minőségi programokon vesz részt. Egyfajta tiltakozás a rendszer ellen: nincs TV, nem tudják elárasztani a "hazugságokkal".
Az a gond, hogy a net sokkal rosszabb ilyen tekintetben, mint a TV...
Én ritkán nézem csak.
13:13: A Requiem egy álomért c. film jutott az eszembe először.......:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!