Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhiszitek ezt a 4-es erőszako...

Elhiszitek ezt a 4-es erőszakolós botrányt?

Figyelt kérdés

Képtelenség az ilyet bizonyítani, de a legnagyobbat akkor néztem, amikor mondták, hogy maga a lány meg semmire s eemlékszek. Na puff, tehát jól beivott, elszórakozott 4 sráccal, aztán mivel ezt kicsit durvának tartják a feltehetőleg kicsit konzervatív szülők ("hiszen az ő kislányuk ilyet nem tesz"), mindjárt indul a lavina, és szerencsétlen srácok meg majd kapnak 10 évet: Annyira bírom ezt az álszent megközelítést hasonló esetekben, hogy "de hát sa lányok nem olyanok és azok a csúnya fiúk ....". Ugyan már, egy kamasz lánynak szerintetek mi a frászon jár az esze egy buliban mondjuk neki tetsző srácok társaságában?

Nem ismerhetem a körülményeket, de mindenesetre nagyon furcsán fest ez így.

(Hányszor is olvastunk akár ezen az oldalon olyat, hogy a csajszi több sráccal szeretné egyszerre?)

2010. márc. 23. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon durva a sztori amúgy de a srácok beismerő vallomást tettek ha jól tudom... amúgy ez a lány hibája 51%-ban szerintem. Hogy nem lehet azt érezni ha 4 srác megdg??? Most őszintén. Ilyen lányom lenne majd egy 20 év múlva úgy állon bsznám, hogy bele sántulna...
2010. márc. 23. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi hihetetlen abban, hogy egy 16 éves lány berúg annyira, hogy azt se tudja hol van, és másnap semmire nem emlékszik. És az sem hihetetlen a számomra, hogy 4 kamasz fiú azt gondolja, hogy na most majd megd*gjuk, ha már így kiütötte magát. Szerintem nekik meg sem fordult a fejükben, hogy amit csinálnak, az igazából erőszak. Igazából ha erőszakról van szó, én is arra gondolok, hogy valakit elkapnak, lefognak és úgy követik el rajta az erőszakot. Nos, a kiscsajnál erre nem volt szükség. El tudom képzelni, hogy most sz*r neki, de legalább többet nem fog annyit inni, hogy ne tudjon magáról. A négy srác meg megtanulja, hogy az ilyen helyzeteket kihasználni akkor sem szabad, ha a csaj tehet róla, hogy ebbe a helyzetbe kerül.
2010. márc. 23. 10:42
 3/7 A kérdező kommentje:

De nemcsak h acaj tehet róla, hanem bennem az merül fel, ugyan miért lenne erőszak és ugyan miért ne akarta volna a csaj is legalább ugyan annyira?

És persze h szerencsétéenek beismerő vallomást tettek magáról a dolog megtörténtéről, na de hogy erőszak lett volna, az megint más kérdés.

Iszonyatosan kényesek az ilyen ügyek, csak én azt nem értem soha, miért olyan természetes, hogy "a szegény lány áldozat és elszenvedte", amikor ki tudja, még tán jobban is élvezte mint a srácok? Miért van ez az alapfelfogás? Mert a lányok olyan szentek, tudom, persze ...

2010. márc. 23. 10:57
 4/7 A kérdező kommentje:

10:42

""""Szerintem nekik meg sem fordult a fejükben, hogy amit csinálnak, az igazából erőszak. Igazából ha erőszakról van szó, én is arra gondolok, hogy valakit elkapnak, lefognak és úgy követik el rajta az erőszakot"""

Hát pont erre gondolok én is. Erősen kétlem, hogy bármiféle erőszakos szándékuk lett volna. Most ha bemennek egy szobába és szépen elvannak úgy 5-en, feltehetőleg semmiféle probléma nem merül fel. Csak jött valami okostojás barátnő + szülők, akik ennek rögtön adtak egy erőszakos színezetet.

Legalábbis ez az én véleményem, de persze nem voltam ott.

2010. márc. 23. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Értem mire gondolsz... hááát nem tudom. Ha valóban úgy van, hogy a csaj is akarta és belement a dologba csak később már tagadta a szülei miatt akkor az úgyis kiderül...
2010. márc. 23. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem fizettek, tehát erőszak volt...
2010. márc. 23. 11:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát nézd, nem hiszem, hogy a 4 srác úgy rúgdosta fel a csajszit arra a bizonyos dombra, nem értem a logikát, ugyan a csajszi miért ne akarta volna?

Másrészt félek, hogy a körülmények és az utóhangok miatt nehezen tudják lemosni az erőszakos jelleget, én kevésbé bízom abban, hogy ez majd kiderül ...

2010. márc. 23. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!