Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért alakult ki az infósokról...

Miért alakult ki az infósokról hogy mindegyik, dagadt szerencsétlen, félénk stb? Komolyan elhiszitek hogy MINDEGYIK ilyen?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 20:13
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Én tudom, hogy nem mindegyik ilyen,mert a párom mérnök informatikus és nem ilyen.A a többiről nem tudok nyilatkozni.
2010. jún. 2. 20:14
 2/15 anonim válasza:
100%
ez olyan mint a kőművesek, elterjedt róluk hogy alkoholisták vagy cigányok, holott ez nem igaz, csak az emberek többsége nagyon unatkozik
2010. jún. 2. 20:14
 3/15 anonim válasza:
78%
én és a párom is infón tanulunk jópár éve...(már egyetemi szinten de középsuliba is az ment) és hát se nem vagyunk dagadtak se szerencsétlenek és legfőképp kib@szottul nem vagyunk félénkek:D:D:D amúgy az infós lányok többnyire nem félénkek...mivel körül vannak véve sok pasival...inkább nem olyan kis cica-micák (legalábbis ismerőseim)
2010. jún. 2. 20:16
 4/15 anonim válasza:
Sajnos így alakult ki. Sztem te is találj ki magadnak kamu szöveget arról, hogy hova jársz. Mi is így csináljuk. Eltekintve attól, hogy egyikünk sem dagadt, szemüveges. Én már 5 éve kondizom, szóval semennyire nem látszik rajtam. De titkban voltam már közgazdász, orvos, építész stb... Ha a csajok meghalják hogy infós vagy, messziről elkerülnek :).
2010. jún. 2. 20:17
 5/15 anonim ***** válasza:
21%

ilyenek sajnos, bénák, kockák

- Te képzeld tegnap felvittem a csajt hozzám

- levetkőztettem

- feldobtam az asztalra a laptop mellé és jól megkeféltem

- hűűű milyen laptopod van, milyen proci van benne stb..?

lúzerek

2010. jún. 2. 20:18
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
sztereotípia,olyan mint hogy:a francia autók sfosok,a német nők rondák,az északiak meg mufurcak(vagy hideg van náluk)stb....
2010. jún. 2. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Azért, mert volt pár hülyegyerek, aki éjjel-nappal a gép előtt ült, és tolta a dolgokat, és se nem evett, se nem ivott. Ez komolyan megtörtént, és a média ezeket hozta le.

Amúgy én egyátalán nem gondolom ezt. Az informatikusok ma nagyon nagy szerepet játszanak a világ előremozdításában, és ezt el kell ismerni.

2010. jún. 2. 20:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Én csak egyet ismerek, de az tényleg ilyen :D

Amúgy nem hiszem, hogy mindegyik ilyen lenne :)

2010. jún. 2. 21:54
 9/15 anonim ***** válasza:
nekem teljesen más kép él róluk.előttem az informatikus szóra egy csontos pattanásos szemüveges férfi jut az eszembe görbe háttal.de ettől függetlenül tudom h ez nem így van csak előttem ez jelenik meg
2010. jún. 2. 22:02
 10/15 anonim ***** válasza:

"Komolyan elhiszitek hogy MINDEGYIK ilyen?"

Senki sem gondolja, hogy mindegyik ilyen, de a sztereotípiának van alapja.

Amúgy kinézetről remekül meg lehet állapítani, hogy ki milyen szakos. Ha kimész a BME-re, ott látni fogod, hogy vannak átlagos kinézetű emberek mappa nélkül (gépész, közlekedésmérnök), vannak részben átlagos, részben kisebb, kövérebb, pattanásosabb, szemüvegesebb (stb.) emberek, ők a villamosmérnökök és informatikusok, végül: alacsony, vékony, szemüveges, szürkén öltözködő emberkék, ők a fizikusok (nem MIND, természetesen, csak az átlagtól ebben az irányban térnek el - régen a lőtéren találhattál sokat, mert a nagy részük fegyvermániás.). Az utóbbiak között előfordulnak extravagánsabban kinéző, "befordult" emberek is. A matematikusok kb. félút a fizikusok és a "normálisabb" csoport között. A műme-k természetesen zseléshajú metroszexuálisok vagy diszkós ptyicák. Aki már eltöltött a BME-n pár évet, az kérdezés nélkül meg tudja mondani egy idegenről, milyen szakos (elhiszem, hogy lehet hibázni).

Visszatérve az infósokra, én ismerek 5-öt, abból 3 kis szemüveges visszahúzódó gyerek, 1 pedig szemüveges, nem visszahúzódó, de kövér. Hát ez van.

2010. jún. 3. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!