Hogy lehet, hogy egy szerencsétlen kis lúzerből ilyen srác lett?
Tegnap megláttam egy általános iskolai osztálytársamat és alig akartam elhinni, amit láttam. Egy kávézóban ültünk és ő egyszer csak bejött és leült egy asztalhoz, ahol már ült két lány (akik nem kicsit gyönyörűek voltak) és egyszer csak megcsókolta az egyiket. :o Na én itt alig hittem el, amit láttam. A lány egy nagyon nagyon gyönyörű szőke bombázó volt, a másik is mondjuk. Alig hittem el. Aztán pár perc múlva mentek is én meg követtem őket, mert nagyon érdekelt, hogy hová mehetnek. Na itt megint alig hittem a szememnek, mert beszálltak egy elég drága autóba.
Itt megint követtük őket és szerintem haza mehettek, de egy nagyo szép és nagy házba. Ma megkerestem a srácot fb-on és az a szőke lány, akivel láttam, a barátnője meg van egy jó pár drága autója is meg ilyenek. pedig ált. suliban közel sem így volt. Sima átlagember volt a srác meg egy elég nagy lúzer, néha csesztettük is a bnőimmel, most meg itt tart! :O
Nem volt akkor sem lúzer. Csak ti gátoltátok mindenben., ami szép mondhatom. Azért nem semmi, hogy embereket csak úgy kiközösítenek. Meg lúzernek tartják anélkül, hogy ismernék.
Ja ,bocs ezek után már embernek is nézed??:) Örülök, hogy már emberszámba veszed.
Látod látod, miből lesz a cserebogár?!
Te meg egy utolsó ribanc vagy, mert ameddig nem volt semmije, addig lenézted, most meg sz@rás után is kinyalnád a valagát.
Hagyjad már mi volt általános suliban!
Benne van a tutiban, te meg nem és irigykedsz, hogy az általad lúzernek tartod ember többre vitte, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!