Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy egy szerencsé...

Hogy lehet, hogy egy szerencsétlen kis lúzerből ilyen srác lett?

Figyelt kérdés

Tegnap megláttam egy általános iskolai osztálytársamat és alig akartam elhinni, amit láttam. Egy kávézóban ültünk és ő egyszer csak bejött és leült egy asztalhoz, ahol már ült két lány (akik nem kicsit gyönyörűek voltak) és egyszer csak megcsókolta az egyiket. :o Na én itt alig hittem el, amit láttam. A lány egy nagyon nagyon gyönyörű szőke bombázó volt, a másik is mondjuk. Alig hittem el. Aztán pár perc múlva mentek is én meg követtem őket, mert nagyon érdekelt, hogy hová mehetnek. Na itt megint alig hittem a szememnek, mert beszálltak egy elég drága autóba.

Itt megint követtük őket és szerintem haza mehettek, de egy nagyo szép és nagy házba. Ma megkerestem a srácot fb-on és az a szőke lány, akivel láttam, a barátnője meg van egy jó pár drága autója is meg ilyenek. pedig ált. suliban közel sem így volt. Sima átlagember volt a srác meg egy elég nagy lúzer, néha csesztettük is a bnőimmel, most meg itt tart! :O

2010. szept. 18. 23:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz amit írtál, akkor a pénz elég sok önbizalmat adhatott neki.
2010. szept. 18. 23:36
 12/20 A kérdező kommentje:
Félreértesz, én nem irigykedem, csak meglepődtem.
2010. szept. 18. 23:38
 13/20 anonim válasza:
52%

Úgy hogy te csak egy h*lye pics@ vagy, aki most már lesz*pná simán azt a lúzer gyereket. Meg lesz*phatnál engem is. Nekem is van egy csomó pénzem. :D

21F

2010. szept. 18. 23:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Make fun of the geeks...one day they will be your boss..."

tipikus eset :D

2010. szept. 18. 23:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Van saját életed? -Van. -Akkor miért a másokéval foglalkozol?"

:o :$

2010. szept. 18. 23:54
 16/20 anonim válasza:
100%

A kérdező egy hatalmas nagy kurv@. XD

Tipikus IQ nuku, a pofája viszont nagy. XD

2010. szept. 19. 00:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elottem szolokhoz, eleg szanalmas vagy kerdezo.
2010. szept. 19. 01:01
 18/20 anonim válasza:
100%
én is kiközösített voltam és most megvan mindenem, akik meg szapultak általánosban az egyikkel nemrég összefutottam és egy pancser barom XD én gondolkodtam már akkor is, neki meg csak mások basztatásán járt az agya :D tipikus! gratu p'csa kérdező :D te is ez a kategória vagy! örülök h megesz a féltékenység!!! :DDD (mellesleg a leírásból is látszik h nem változtál, most is csak a külső dolgokat láttad! semmi ilyesmi h kedves volt v h h nézett a lányra, áááá... jó kocsija volt!... basszus...)
2010. szept. 19. 03:24
 19/20 anonim ***** válasza:
A vicc az, hogy az általános- és középiskola legnagyobb lúzerei azok a divatot nem ismerő, testnevelésből gyenge, bulizni nem járó matekos kockák, akik utána mérnökként, informatikusként, pénzügyi szakértőként 300 eFt nettó kezdő fizetéssel állnak munkába, miközben az általános iskolában még legmenőbb arcok örülnek, ha kiközvetítik őket egy építkezésre segédmunkásnak minimálbérrel.
2010. szept. 19. 12:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Engem is sokat bántottak általánosban és még középiskola 1. osztályában is, akkor középsuliban osztályt váltottam és csak jót tettem magammal.

A "lúzerek" az esetek többségében menők lesznek felnőtt korukban. A "menők" pedig az aljaréteghez fognak tartozni.

Kérdező sajnállak téged, hogy ennyire felszínes, ostoba vagy. Szerintem még nem tudod, de az élet most adja vissza azt amit másoknak rosszat tettél.

2016. máj. 9. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!