Hogy lehet, hogy egy szerencsétlen kis lúzerből ilyen srác lett?
Tegnap megláttam egy általános iskolai osztálytársamat és alig akartam elhinni, amit láttam. Egy kávézóban ültünk és ő egyszer csak bejött és leült egy asztalhoz, ahol már ült két lány (akik nem kicsit gyönyörűek voltak) és egyszer csak megcsókolta az egyiket. :o Na én itt alig hittem el, amit láttam. A lány egy nagyon nagyon gyönyörű szőke bombázó volt, a másik is mondjuk. Alig hittem el. Aztán pár perc múlva mentek is én meg követtem őket, mert nagyon érdekelt, hogy hová mehetnek. Na itt megint alig hittem a szememnek, mert beszálltak egy elég drága autóba.
Itt megint követtük őket és szerintem haza mehettek, de egy nagyo szép és nagy házba. Ma megkerestem a srácot fb-on és az a szőke lány, akivel láttam, a barátnője meg van egy jó pár drága autója is meg ilyenek. pedig ált. suliban közel sem így volt. Sima átlagember volt a srác meg egy elég nagy lúzer, néha csesztettük is a bnőimmel, most meg itt tart! :O
Úgy hogy te csak egy h*lye pics@ vagy, aki most már lesz*pná simán azt a lúzer gyereket. Meg lesz*phatnál engem is. Nekem is van egy csomó pénzem. :D
21F
"Make fun of the geeks...one day they will be your boss..."
tipikus eset :D
"Van saját életed? -Van. -Akkor miért a másokéval foglalkozol?"
:o :$
A kérdező egy hatalmas nagy kurv@. XD
Tipikus IQ nuku, a pofája viszont nagy. XD
Engem is sokat bántottak általánosban és még középiskola 1. osztályában is, akkor középsuliban osztályt váltottam és csak jót tettem magammal.
A "lúzerek" az esetek többségében menők lesznek felnőtt korukban. A "menők" pedig az aljaréteghez fognak tartozni.
Kérdező sajnállak téged, hogy ennyire felszínes, ostoba vagy. Szerintem még nem tudod, de az élet most adja vissza azt amit másoknak rosszat tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!