Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Svédországban egy középiskolában "semleges" nemű öltözőt alakítottak ki azoknak, akik esetleg nem nem tartják magukat sem nőnek, sem férfinak? - ezt írta a svéd The Local című lap

Figyelt kérdés

Kanadában betiltották az anyák és apák napját az Astral Drive nevű dartmouth-i (Nova Scotia) elemi iskola azon tanulók érdekeire hivatkozva, akik elvesztették édesanyjukat vagy édesapjukat (ez még részben érthető is), ám természetesen azok számára is, akiknek "két anyjuk vagy két apjuk" van.

Miért kell ennek a betegségnek (neoliberalizmus) teret engedni ilyen szinten?

2013. máj. 22. 19:46
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
53%

"Nem az a bajom, hogyha valaki meleg. Ha a 4 fal között tartja, nem érdekel. Nekem az a bajom, hogy még népszerűsítik, és úgy állítják be, mintha alapból ez lenne a természetes."

Figyelj, nem ez a természetes, hanem ez IS természetes, normális.

És miért tartaná a 4 fal között? Nem látogathatja meg a haldokló párját a kórházban? Nem adhat neki búcsúcsókot? Nem foghatják egymás kezét az utcán, miután legyőzte a rákot?

Eltúlzott példa, de hátha így érthetőbb. Attól, hogy félsz a magas helyektől, nem tilthatod be őket. Mondán: addig lehet ez a hegy magas, amíg én nem látom, és a tengeren túlon teszi azt!

"Jó, ez azért volt butaság, mert az embernek van tudata, az állatnak nincsen."

Ohó, dede. Rengeteg faj rendelkezik öntudattal; nem közelítik meg az emberét, de rendelkeznek vele. És az állatoknak semmi baja a meleg fajtársaikkal, sőt majmoknál dívik, hogy a hímek a vitákat egy kis kamattyal zárják le.

"Pedig a Bibliában aztán mindenki felebarátja mindenkinek."

Jaja, főleg hogy egyetlen "család" kétszer is benépesítette a bolygót: Ádám plusz Éva, meg Noé pereputtya.

"De te válaszolj például arra, hogy a szülés utáni csecsemőgyilkosságról mi a véleményed? Tudok neked konkrét nevet, és forrást is adni róla. Vagy a b*zibabáról?"

A szülés utáni csecsemőgyilkosság erkölcstelen, elfogadhatatlan, és sehol sem legális. De az ötlet sajnos nem egyedi. Tudod: Taigetosz, vagy az ókori Róma, ahol a nem kívánt gyereket kitették a sarokra és vagy meghalt, vagy elvitte egy meddő nő. Ezek persze nem igazolják a csecsemőgyilkosságot, mert nem lehet igazolni. Szörnyű tett.

De ne ezek alapján könyveld el a liberálisokat, állítom, hogy bárkit megkérdezel itthon, mégcsak nem is hallottak ilyenről és eszükbe sem jutott ilyen soha a régmúlt történelmék kívül.

És az a baba érdekes dolog. Nem hallottam róla, nem is érdekel. Nem kötelező megvenni. Nem vennék ilyet a gyermekemnek.

"A helyzet az, hogy a homiknak így is vannak jogaik."

Igen, de nem mindenhez. Joghiányban szenvednek, amit orvosolni kell.

És megkérhetlek, hogy a becsmérlő jelzők helyett melegnek, vagy homoszexuálisnak hívd őket, legalább itt?

2013. máj. 22. 21:55
 22/57 A kérdező kommentje:

Ki használta először a homi szót? Ki használta először? Én, vagy az, aki kampányol mellettük? Aki jogokat szeretne nekik, az hívja őket homiknak. Ironikus, nemde? Mindenhol ez megy, nyugi, a parlamentben is a képviselők elmondják a cigány meg zsidó vicceket a folyosón, aztán meg a kamerák előtt a mikrofonba elmondják, hogy ők (mármint a zsidók és a cigányok) mennyire szegények.

2 dolgot emelnék ki:

1, A melegeknek szerintem éppen elég joguk van így is.

2, Nem feltétlen velük van a bajom, aki a kórházban mellette van (ez már ilyen Philadelphia - az érinthetetlen) című - egyébként kiváló film Tom Hankssel - hanem azzal, aki az Andrássy úton vonaglik. De ez csak egy részhalmaza a dolognak. A nagyobb, egész halmaz inkább a liberális őrültekre vonatkozik, akik folyamatosan előállnak az érthetetlen, erkölcstelen dolgaikkal, amiket a média, és ők is teljesen természetesnek állítanak be.

2013. máj. 22. 22:06
 23/57 anonim ***** válasza:
89%

Két svéd beszélget:

- Mi jót csináltál a nyáron?

- Nem emlékszem, mind a két nap be voltam b@szva!

Az acsarkodásokat meg nem olvastam el :P

2013. máj. 22. 22:42
 24/57 anonim ***** válasza:

"A melegeknek szerintem éppen elég joguk van így is."

Igen? Akkor az állami házasságban miért nem egyesülhet két egymást szerető férfi, vagy nő?

Miért nem fogadhat örökbe egy meleg pár, miért lehet rettegésben tartani a malegeket úgy, hogy pl: kirúgják, mert meleg és nem tehet ellene semmit. Hol van elég jog, ha még mindig inkább rejtőzködik a melegek nagyrésze?

És látom nem fogtad fel a lényeget:

A homoszexualitás nem erkölcstelen.

Már csak a természetes szó jelentése miatt nem lehet természetellenes.

A tudósok egyetértenek abban, hogy ez IS normális szexualitás.

Attól, hogy nem érted, még nem lesz nemkívánatos az egyenlőség.

2013. máj. 23. 00:00
 25/57 A kérdező kommentje:

"Igen? Akkor az állami házasságban miért nem egyesülhet két egymást szerető férfi, vagy nő?

Miért nem fogadhat örökbe egy meleg pár, miért lehet rettegésben tartani a malegeket úgy, hogy pl: kirúgják, mert meleg és nem tehet ellene semmit. Hol van elég jog, ha még mindig inkább rejtőzködik a melegek nagyrésze?"

Hát maradjunk annyiban, hogy ebben az országban nem a melegek rettegnek, hogy elveszítik a munkájukat, hanem mindenki. Az, hogy rejtőzködnek, had ne az egészséges emberek hibája legyen. A házasság meg az örökbefogadást pedig hagyjuk már. Pláne az örökbefogadást.

2013. máj. 23. 05:32
 26/57 zabmester ***** válasza:

"A házasság meg az örökbefogadást pedig hagyjuk már. Pláne az örökbefogadást."

Miért hagyjuk? Arról miért is nem lehet beszélni?

2013. máj. 23. 09:54
 27/57 anonim ***** válasza:
11%

"ne az egészséges emberek hibája legyen"

Komolyan olyan nehéz felfigni, hogy minden tudós (tudod, aki mérföldekkel okosabbak nálad) azt mondja, hogy normális, egészséges a homoszexualitás.

És kölünben is, a heterók rúgják ki, verik meg, kényszerítik hazugságra a melegeket, pont a 4 fal elv alapján! Magad ellen beszélsz, igenis a heterók hibája a melegek hátrányos helyzete.

"A házasság meg az örökbefogadást pedig hagyjuk már. Pláne az örökbefogadást."

Megint csak a tények ellen beszélsz. Jobb, boldogabb, nyugodtabb társadalmakban van melegházasság; és kimutatták, hogy a házas melegek, és az elfogadó környezetben élők tovább élnek és egészségesebbek.

És az általuk nevelt gyermekek semmiben sem különböznek a heterókétól, erről is van tanulmány.

Különben is miféle ellenérv az, hogy "hagyjuk már"? Nem tudsz normális ellenérvet felhozni b*zizáson meg természetellenesezésen kívül?

2013. máj. 23. 10:20
 28/57 A kérdező kommentje:

"Komolyan olyan nehéz felfigni, hogy minden tudós (tudod, aki mérföldekkel okosabbak nálad) azt mondja, hogy normális, egészséges a homoszexualitás.

És kölünben is, a heterók rúgják ki, verik meg, kényszerítik hazugságra a melegeket, pont a 4 fal elv alapján! Magad ellen beszélsz, igenis a heterók hibája a melegek hátrányos helyzete."

Jó, azért had ne kelljen már sírnom a melegekért, hogy szegényeket a csúnya, gonosz heterók kényszerítik hazugságra.

"Megint csak a tények ellen beszélsz. Jobb, boldogabb, nyugodtabb társadalmakban van melegházasság; és kimutatták, hogy a házas melegek, és az elfogadó környezetben élők tovább élnek és egészségesebbek.

És az általuk nevelt gyermekek semmiben sem különböznek a heterókétól, erről is van tanulmány."

Mutatnál egy ilyen tanulmányt? Persze tényekkel alátámasztva, nem pedig a levegőbe beszélve? Csak mert a melegjogi aktivisták szeretnek jönni a "tanulmányokkal", de ahányszor kértem itt, még egyet sem mutattak. Milyen társadalmakról beszélsz? Ami jobb, nyugodtabb? Franciaországban 10 ezrek tüntettek a melegházasság ellen például. Egyébként nagyon kiegyensúlyozott lehet egy olyan gyereknek, akik kigúnyolnak, meg kicsúfolnak mert 2 anyja vagy 2 apja van. De ilyen nem történik persze, ugye? A gyerek teljesen megértik, és még támogatják is. Teljesen az jön le a véleményeidből, mintha a melegházasság sokkal természetesebb lenne, mint a heteroházasság.

Ez azért elég beteges, illetve "modern", igaz. A melegek meg úgyis genetikai zsákutcák, szóval utódot nem tudnak létrehozni, de ez nem is szükséges, csak legyenek jogaik. Az állatoknál a fajfenntartás kódolt dolog. Ti meg úgy állítjátok be a dolgot, mintha melegnek lenni sokkal természetesebb, mint heteronak. Bravó!

2013. máj. 23. 13:28
 29/57 anonim ***** válasza:
43%

"Jó, azért had ne kelljen már sírnom a melegekért, hogy szegényeket a csúnya, gonosz heterók kényszerítik hazugságra."

Nem kell sírnod, csak fogdd fel, hogy a heterók a felelősek a melegek helyzetéért. Ez nem vádaskodás, hanem tény. Vagy netán a melegek cikizik a heterókat? A melegek verik meg a heterókat? Na ugye.

[link]

[link]

[link]

[link]

"Franciaországban 10 ezrek tüntettek a melegházasság ellen például."

Mellette is. A mellette tüntetők meg maguktól entek ki, az ellentüntetőket az egyházak hergelték fel.

"Egyébként nagyon kiegyensúlyozott lehet egy olyan gyereknek, akik kigúnyolnak, meg kicsúfolnak mert 2 anyja vagy 2 apja van."

A te fajtád, és a te rosszul nevelt gyermekeid csúfolnák! De nem csúfolják őket addig, amíg azt nem látja otthon, hogy te b*zizol, utálod és bántod őket. Ezt eltanulja tőled, de ha azt mondod, ez nem baj, akkor ő sem bántja sem a melegeket, sem azok gyermekeit.

"Teljesen az jön le a véleményeidből, mintha a melegházasság sokkal természetesebb lenne, mint a heteroházasság."

Hagyjuk már a személyeskedést meg ferdítgetést. Tényeket írtam le, és a tények szerint e melegek UGYAN OLYAN jó emberek, társak, szülők mint a heterók. Nem jobbak (bár az ő gyermekeik nyilvánvalóan toleránsabbak), hanem ugyan olyanok.

"A melegek meg úgyis genetikai zsákutcák,"

Az érveid elfogytak, jöhet a gyalázkodás, a hazudozás, és a tények figyelmen kívül hagyása. Ügyes.

"Ti meg úgy állítjátok be a dolgot, mintha melegnek lenni sokkal természetesebb, mint heteronak. Bravó!"

Megint csak hagyjuk a személyeskedést. Pont azt mondja minden meleg, és én is, hogy PONT UGYAN OLYANOK a melegek, mint a heterók.

De értelek én. Fűt téged a gyűlölet, apró elméd képtelen a tudományos tényeket feldolgozni; és ezt azzal kompenzálod, hogy ha a melegek UGYAN AZOKKAL a jogokkal szeretnének rendelkezni, amikkel te ia, akkor egyből nekiállsz hőbörögni, hogy jobbnak hiszik magukat nálad. És végülis igazad van, az utolsó AIDS-es, sztereotíp meleg is jobb ember nálad.

Igen, már én is személyeskedem. Feldühítettél, szép volt!

2013. máj. 23. 18:13
 30/57 A kérdező kommentje:

Ez nem semmi. Komolyan.

[link]

Itt egy a cikk, olvasd el. Amerikai professzor a homoszexuális családokban a gyerekekről. Nem én találtam ki, ez le van írva, olvasd el. És vannak még ilyen tanulmányok. De persze mindenki gyűlölködő, aki szerint nem szabadna adott esetben egészséges gyereket adni nekik, van nem támogatja a házasságukat. Szép.

2013. máj. 23. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!