Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Svédországban egy középiskolában "semleges" nemű öltözőt alakítottak ki azoknak, akik esetleg nem nem tartják magukat sem nőnek, sem férfinak? - ezt írta a svéd The Local című lap

Figyelt kérdés

Kanadában betiltották az anyák és apák napját az Astral Drive nevű dartmouth-i (Nova Scotia) elemi iskola azon tanulók érdekeire hivatkozva, akik elvesztették édesanyjukat vagy édesapjukat (ez még részben érthető is), ám természetesen azok számára is, akiknek "két anyjuk vagy két apjuk" van.

Miért kell ennek a betegségnek (neoliberalizmus) teret engedni ilyen szinten?

2013. máj. 22. 19:46
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
49%

"Remélem érted, hogy mivel van problémám."

Értem. Azzal hogy egy korlátolt maradi homofób vagy, vagy pedig atom durván látens homi és félsz hogy ha elfogadottabb lesz itthon is akkor nem bírod ki hogy ne mássz rá egy miniszoknyában meg csőtopban flangáló szőrös 60 éves taterra.

2013. máj. 22. 20:41
 12/57 A kérdező kommentje:
Édesanyádra fogod rámászni, csak azon gondoltam, hogy neked kettő is van, vagy egy sem. Szőrös, vagy nem szőrös? :DDD
2013. máj. 22. 20:43
 13/57 A kérdező kommentje:
fogok*
2013. máj. 22. 20:43
 14/57 anonim ***** válasza:
55%

"Természetellenes dolog, nem normális."

Természetes, mert minden ami létezik, az a természetben fordul elő, az természetes, mert a természet törvényei létezni engedik.

És hogy normális-e? Több, mint 1200 fajban figyelték meg a homoszexualitást, a homofóbiát meg csak az embernél. Na, akkor melyik nem normális?

"Semmivel sem érik be, mindig egyre többet akarnak."

Nem is tudtam, hogy az alapvető emberi jogok grátiszba járnak egyeseknek. Neked könnyű, te alapvetően rendelkezel ezekkel a jogokkal, de rengeteg ember nem; az ő helyzetüket próbáld átlátni.

És eléggé szomorú, hogy össze-vissza személyeskedsz...

2013. máj. 22. 20:52
 15/57 A kérdező kommentje:
Értem a logikádat. Aki a te véleményeddel ért együtt, az nyugodtan személyeskedhet, az nem gond, de az, aki nem veled ért egyet és személyeskedik, az már szomorú. Tegyük hozzá, hogy a 48 %-os semmi érdemit nem mondott, eleve csak személyeskedett. És én vagyok az elfogult..De azzal persze nincsen gond. Az a nem létező kettős mérce ugyebár..
2013. máj. 22. 20:57
 16/57 anonim ***** válasza:
43%
Nem láttam, mit írt a 48-as, csak a te kommentjeidet néztem. Amúgy ennyi? Megsértődsz, és a tényekkel, amiket írtam nem is törődsz?
2013. máj. 22. 21:05
 17/57 A kérdező kommentje:

Nem sértődtem meg, csak leírtam, hogy mivel érdemi dolgot nem tudott írni, személyeskedett. De amiket írtál.

"Természetes, mert minden ami létezik, az a természetben fordul elő, az természetes, mert a természet törvényei létezni engedik."

Nem az a bajom, hogyha valaki meleg. Ha a 4 fal között tartja, nem érdekel. Nekem az a bajom, hogy még népszerűsítik, és úgy állítják be, mintha alapból ez lenne a természetes. Azért írtam, hogy a liberalizmus természetesnek állítja be, mert most néztem, hogy már b*zi babát is csinálnak kisgyerekeknek. Gondolom egy babázó korában lévő kisgyereknek fogalma sincsen, mi az a másság. Mintha utalnának rá, hogy ez a normális, a másság.

"És hogy normális-e? Több, mint 1200 fajban figyelték meg a homoszexualitást, a homofóbiát meg csak az embernél. Na, akkor melyik nem normális?"

Jó, ez azért volt butaság, mert az embernek van tudata, az állatnak nincsen. És elég érdekes lenne, ha az állatoknál is elkezdenék arra nevelni őket, hogy mekkora jó a másság. Hamar kihalnának fajok. Kedves 48-as fel sem fogta, hogy miről beszélek. Nem a mássággal van bajom alapvetően, hanem annak népszerűsítésével az Andrássy úton, meg az elmeháborodott liberálisok agymenéseivel.

"Nem is tudtam, hogy az alapvető emberi jogok grátiszba járnak egyeseknek. Neked könnyű, te alapvetően rendelkezel ezekkel a jogokkal, de rengeteg ember nem; az ő helyzetüket próbáld átlátni."

Nagyon sok országban ezek szerint a melegeknek például nincsenek emberi jogaik. Most mondhatnám, hogy a Bibliában sem méltatják a melegeket. Pedig a Bibliában aztán mindenki felebarátja mindenkinek.

De te válaszolj például arra, hogy a szülés utáni csecsemőgyilkosságról mi a véleményed? Tudok neked konkrét nevet, és forrást is adni róla. Vagy a b*zibabáról?

Amúgy: [link] itt van a cikk. Nyugi, az eredeti angol cikk, hiába kuruc.infó. A cikk szerzői egyébként Alberto Giubilini, és Francesca Minerva. Elolvastam a cikket én is, és még sokan. Szóval a csúsztatást, meg a "nem is ez van benne" dolgot hagyjuk.

2013. máj. 22. 21:19
 18/57 anonim ***** válasza:
50%

Az a helyzet hogy az eredeti cikk totál másról szólt. Lehet el kellett volna olvasni nem csak azt mondani. Amúgy ez szimpla gyerekes terelés az eredeti témáról. A homik csak egyenlő jogokat szeretnének semmi extrát pláne nem csecsemőket gyilkolni.

2013. máj. 22. 21:25
 19/57 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy a homiknak így is vannak jogaik. És az, hogy te semmi érdemit nem tudsz mondani. A cikk erről szólt, csak gondolom nem tudsz angolul.
2013. máj. 22. 21:27
 20/57 A kérdező kommentje:
Na, te meg az eredeti téma...te tereltél folyamatosan azzal, hogy mindenki látens homi, aki nem nyalja fényesre a seggüket. Ráadásul semmit nem mondtál az eredeti témáról, szóval szerintem pszt!
2013. máj. 22. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!