Létezhet semleges nemű ember?
Igen, létezhet.
Hermafroditának hívják, mindkét nemiszerve van.
Néha én is úgy érzem magam, hogy semleges vagyok, mert nem tudom magam lánynak érezni, fiú meg hát nem vagyok...
Az előző nem semleges, hanem kétnemű.
Létezhet semleges: ha hiányzik a nemi jelleg (mindkettő). Rendkívül ritka - inkább olyan van, hogy csak 1-2 összetevő hiányzik (ettől már gyereke nem lehet, így nem tud felszaporodni a hiba annyira, hogy minden hiányozzon).
Én láttam egyszer a Discoveryn egy dokumentumfilmet, ami pont erről szólt. Szerepelt is benne egy ilyen emberke, és tényleg (szegényke) se fiú, se lány nem volt.
Nagypn érdekes dokumentumfilm volt. Mutatták neki a "középsőjét" is, és tényleg csak egy pisilő nyílása volt, meg hát ugye a feneke...
Szóval igenis létezik semleges nemű ember. Nagyon nagyon ritka, de létezik. A semleges nemű ember tudományos elnevezése a: "Csíra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!