Mi a véleményetek arról, hogy Svédországban egy középiskolában "semleges" nemű öltözőt alakítottak ki azoknak, akik esetleg nem nem tartják magukat sem nőnek, sem férfinak? - ezt írta a svéd The Local című lap
Kanadában betiltották az anyák és apák napját az Astral Drive nevű dartmouth-i (Nova Scotia) elemi iskola azon tanulók érdekeire hivatkozva, akik elvesztették édesanyjukat vagy édesapjukat (ez még részben érthető is), ám természetesen azok számára is, akiknek "két anyjuk vagy két apjuk" van.
Miért kell ennek a betegségnek (neoliberalizmus) teret engedni ilyen szinten?
Azért mert már nem a sötét középkorban vagyunk.
Amúgy téged mit zavar? Vagy félsz ha látnál egy "semleges" nemű csávót egy öltözőben akkor nem bírnád ki hogy ne vesd rá magad? ;)
Az ünnep iskolában történő betiltása még érthető is, de akkor betiltották a szülői értekezletet is???:)
Az öltözős az viszont qurva nagy baromság, adófizetők pénzéből ilyen baromságra költeni, kész vicc.
Komolyan mondom egyre nagyobb hányingerem van a melegektől meg a sok félkegyelműtől.
Te vagy a betegség, (egyáltalán nem) kedves kérdező. Ezt a kort éljük, tudod vannak olyan "vezetőségek", amik tényleg törődnek az emberekkel, és néha túlzásokba esnek. Van ilyen, számos példa van rá a történelemben. Majd minden helyre kerül, hadd döntség el a kanadaiak meg a svédek, mi a jó nekik.
Különben is, az a semleges nemű öltöző nem rossz ötlet. A homofóbia betegségében szenvedő gyerekeknek legalább kevesebb okuk lesz az LMBT diákokat kínozni. Különben is a te fajtád akarja mindig elzárni őket, örülj, nyertetek, bonts pezsgőt.
Én nem a svédek vagy a kanadaiak helyett szeretnék dönteni, hanem ha nem ment volna át, hanem a neoliberalizmusról, mint betegségről kérdezni. Az a baj, hogy fertőző. Most ők, aztán majd valami itthoni féleszű libsi is kitalál valami természetellenes dolgot, és elkezdi majd hirdetni. (Sajnos már vannak/voltak is ilyen dolgok.)
Az, hogy szerinted a semleges nem nem is rossz ötlet, téged minősít, és szerintem ebben az esetben nem én vagyok beteg, hanem te.
És miért bontanék pezsgőt? Csak akkor, ha az ilyen és efféle fertőző liberális förmedvény eltűnik végre, és visszaáll a normális(!!!) - tehát nem a hitleri, meg egyéb rendszerek - helyzet. Ahol a család szent, nem pedig 2 apa vagy 2 anya, a gyerek meg vagy fiú vagy lány stb...
"Az, hogy szerinted a semleges nem nem is rossz ötlet, téged minősít, és szerintem ebben az esetben nem én vagyok beteg, hanem te."
Figyelj: nem semleges nemet vezettek be, hanem az öltöző lett amolyan gyűjtőtégely, mert csak így tudják garantálni, hogy NE BÁNTSÁK a diákokat, akiknek épül.
És mondd már meg: miért nem család egy azonos nemű pár? Komolyan azt hiszed, hogy az ember 13.000. éves történelme alatt egy embert sem nevelt fel meleg pár? Kutatások bizonyítják, hogy pont ugyanolyan jó szülők, mint a heterók. Miért fáj neked a szerelem? Miért fájnak a tények?
"Ahol a család szent"
A család nem szent. A család egy vagyoni közösség semmi több. Vannak ilyen maradiak akik képtelen felfogni, hogy a föld geoid alakú nem pedig lapos vagy hogy nincs isten, se jézuska, fogtündér, ahogy Narnia sem egy létező ország, de inkább ez a beteges nem az hogy hagyják hogy az emberek olyanok legyenek amilyenek akarnak, abban higgyenek amiben akarnak, vagy azzal keféljenek/házasodjanak/alapítsanak vagyoni közösséget(más néven családot) akivel akarnak.
Persze, miből tart majd bemenni a homofóboknak oda?
Vagy majd a tanár korlátozza a szabadságát?
Már most látom, h a travi Pistike fel lesz háborodva, h ő bizony olyan lány előtt, aki a nőket szereti nem hajlandó levetkőzni:D
Természetellenes dolog, nem normális. Az a baj, hogy az ilyen mozgalmak, akik - mondjuk a másságot, például a homoszexualitást - akarják minél inkább elfogadottabbá tenni, nem érik be semmivel. Például: Kérik, hogy lehessenek férfiak is bejegyzett élettársak - megkapják.
Jó, azután ez már rögtön nem elég, kell nekik a házasság - megkapják. Aztán ez sem elég, ők gyereket akarnak, és így tovább, és így tovább. Semmivel sem érik be, mindig egyre többet akarnak.
Amivel önmagában még nem lenne gond, a probléma az, hogy ezt úgy állítják be, mintha teljesen normális lenne.
És ugyanez a tematikája minden ilyen kérdésnek. Valami őrült mindig rálicitál egy ilyen semleges nemre mondjuk. Mindig van őrültebb ötlete, amit megpróbál természetesnek beállítani, a liberalizmus meg elhiteti az emberekkel, hogy igen, ez teljesen normális.
Ha jól emlékszem Londonban, de lehet hogy az USA-ban egy liberális azt mondta, hogy az még nem gyilkosság, ha már a megszületett csecsemőt ölik meg az orvosok a szülők kérésére. Tessék, megadták az abortuszt, már jöttek ezzel. És voltak neki követői, akik valóban ezt gondolták!!
Remélem érted, hogy mivel van problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!