Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is annyira gúnyola...

Szerintetek is annyira gúnyolandó, ha lemagáztam egy apám korabeli embert?

Figyelt kérdés
Egy barátommal találkoztunk egy középkorú férfival,akiről kiderült, hogy egy haverunk édesapja. Én automatikusan magáztam, erre a barátom elkezdett nevetni és gúnyolódni, most ezzel szekál,hogy magáztam.Honnan tudjam én hogy ki ő?Na meg azt,hogy letegezhetem?Most olyan jókat röhög rajtam meg ezt reklámozza.Én csak szeretem megadni a tiszteletet az idősebbeknek,pláne aki apám lehetne!Vagy szerintetek is gáz ez manapság?
2013. máj. 22. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Neked van igazad..

Persze én idős vagyok, de még akkor sem jogosítom fel magam arra, hogy egy hölgyet ezen az alapon letegezzek.

Én így látom, a magázás a tisztelet jele, semmi gúnyolandó nincs benne....

2013. máj. 22. 18:52
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem gúnyolandó. Udvarias voltál. Ha a lemagázott férfit ez zavarta, úgyis megkért (volna), hogy tegezd.
2013. máj. 22. 20:46
 3/4 kefa 2000 ***** válasza:
Szia! Ha megengeded nekem akkor én tegezni foglak,na nem a korom miatt,hanem a közvetlen meg szólításodra igyekszem közvetlen hangnemben válaszolni.Első ként megnyugodhatsz semmi olyat nem tettél amit szégyelned kellene bárki előtt,míg a "barátod hamar beleszaladhat olyan helyzetbe ami számára lesz kínos.Akkor légy igazi barát,és meglátod mennyit változik jó irányba,az a "vissza igazolás" egész életedre meghatározó élményt ad.Üdv.
2013. máj. 23. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:
A haverod neveletlen, illetlen és bunkó. Azon gúnylódik, hogy vki az illemszabályoknak megfelelően viselkedik...
2013. máj. 25. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!