Szerintetek is annyira gúnyolandó, ha lemagáztam egy apám korabeli embert?
Figyelt kérdés
Egy barátommal találkoztunk egy középkorú férfival,akiről kiderült, hogy egy haverunk édesapja. Én automatikusan magáztam, erre a barátom elkezdett nevetni és gúnyolódni, most ezzel szekál,hogy magáztam.Honnan tudjam én hogy ki ő?Na meg azt,hogy letegezhetem?Most olyan jókat röhög rajtam meg ezt reklámozza.Én csak szeretem megadni a tiszteletet az idősebbeknek,pláne aki apám lehetne!Vagy szerintetek is gáz ez manapság?2013. máj. 22. 18:47
1/4 anonim válasza:
Neked van igazad..
Persze én idős vagyok, de még akkor sem jogosítom fel magam arra, hogy egy hölgyet ezen az alapon letegezzek.
Én így látom, a magázás a tisztelet jele, semmi gúnyolandó nincs benne....
2/4 Andizsuzsi válasza:
Nem gúnyolandó. Udvarias voltál. Ha a lemagázott férfit ez zavarta, úgyis megkért (volna), hogy tegezd.
3/4 kefa 2000 válasza:
Szia! Ha megengeded nekem akkor én tegezni foglak,na nem a korom miatt,hanem a közvetlen meg szólításodra igyekszem közvetlen hangnemben válaszolni.Első ként megnyugodhatsz semmi olyat nem tettél amit szégyelned kellene bárki előtt,míg a "barátod hamar beleszaladhat olyan helyzetbe ami számára lesz kínos.Akkor légy igazi barát,és meglátod mennyit változik jó irányba,az a "vissza igazolás" egész életedre meghatározó élményt ad.Üdv.
4/4 anonim válasza:
A haverod neveletlen, illetlen és bunkó. Azon gúnylódik, hogy vki az illemszabályoknak megfelelően viselkedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!