Mit tegyek? Apám bezárva tart!
Anyud nem tud vele beszélni? Egyetért vele? Esetleg idősebb testvér, nagyszülő, nagynéni, valaki, akit meghallgatna?
Ha sehogy máshogy nem megy, akkor bizony ki kell borítani a bilit. (De csak ha bírni fogod lelkileg a folyamatos balhézást.)
Megmondod neki, hogy ha nem mehetsz el most két órára, akkor holnap csak este 8-ra mész haza. És így teszel. Aztán ha megver, vagy ilyesmi, akkor rendszeresen így teszel, egy idő után megunja.
De azért legelőször is próbálj ki minden békés módszert. Akár osztályfőnökkel is beszélj négyszemközt, egy tisztességes tanár hajlandó közvetíteni.
Szerintem az ilyen szülő nem normális. (Mát bocs)
Én is valakihez olyanhoz fordulnék aki hivatalos.
mondd neki, hogy ki akarsz menni egy kis időre d.u. és a beszélgetés titokban vedd fel.
ha ordibál, ilyesmi akkor a felvételt mutasd meg valami hivatalos embernek (akár rendőrnek is ha elfajul a beszélgetés)
Megértem az Édesapádat. Nagyon szomorú, ha egy anya lemond a saját lányáról.
Édesapád bizonyára azt szeretné, ha belőled rendes, tisztességes ember lenne felnőtt korodra és nem lennél olyan felelőtlen felnőtt, aki képes a saját gyerekéről lemondani.
Ezért bizonyára minden elképzelhető dolgot képes lesz megtenni, félteni próbál a külvilág mocskos dolgaitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!