Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Apám bezárva tart!

Mit tegyek? Apám bezárva tart!

Figyelt kérdés
Január7.én leszek 15éves és apu nem enged el sehova,nem is bulizni akarok menni csak délután 1-2 órára a barátnőmhöz de sehova nem enged .suli utánn egyből haza kell mennem és még 10percre se mehetek el otthonról! Este max. 6kor fürdés és fél hétkor fekvés.mit csináljak vagy mondjak hogy legalább egy két három órára elmehessek valahova?
2012. dec. 28. 17:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Anyud nem tud vele beszélni? Egyetért vele? Esetleg idősebb testvér, nagyszülő, nagynéni, valaki, akit meghallgatna?

Ha sehogy máshogy nem megy, akkor bizony ki kell borítani a bilit. (De csak ha bírni fogod lelkileg a folyamatos balhézást.)

Megmondod neki, hogy ha nem mehetsz el most két órára, akkor holnap csak este 8-ra mész haza. És így teszel. Aztán ha megver, vagy ilyesmi, akkor rendszeresen így teszel, egy idő után megunja.

De azért legelőször is próbálj ki minden békés módszert. Akár osztályfőnökkel is beszélj négyszemközt, egy tisztességes tanár hajlandó közvetíteni.

2012. dec. 28. 18:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Elválltak a szüleim,apámnak nincs senkie.a nagyim nemrég halt meg a papa meg már régebben anyám nem beszél velem le mondott rólam.
2012. dec. 28. 18:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Van valami oka,hogy apád így bánik veled?
2012. dec. 28. 19:54
 4/14 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval! Ha rendes az osztályfőnököd, beszélj vele, hidd el, segíteni fog!
2012. dec. 28. 19:55
 5/14 anonim válasza:
A sulidban kell lennie egy gyermek védelmisnek.Ő szívesen segít neked ilyen téren.Hozzá fordulhatsz.
2012. dec. 28. 19:55
 6/14 kisvuk29 válasza:

Szerintem az ilyen szülő nem normális. (Mát bocs)

Én is valakihez olyanhoz fordulnék aki hivatalos.

2012. dec. 28. 20:01
 7/14 anonim válasza:

mondd neki, hogy ki akarsz menni egy kis időre d.u. és a beszélgetés titokban vedd fel.

ha ordibál, ilyesmi akkor a felvételt mutasd meg valami hivatalos embernek (akár rendőrnek is ha elfajul a beszélgetés)

2012. dec. 28. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Ki ez a fogyatékos "apa"? Én 8 évesen nem voltam így bereteszelve. nem jó ez... Én eltűnnék egy napra, s ha megver, akkor két napra. Még ilyen szülőt.
2012. dec. 28. 20:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyámügyre menni,mert szeretem aput,csak ezen a dolgon kéne valahogy változtatni!
2012. dec. 28. 20:35
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

Megértem az Édesapádat. Nagyon szomorú, ha egy anya lemond a saját lányáról.

Édesapád bizonyára azt szeretné, ha belőled rendes, tisztességes ember lenne felnőtt korodra és nem lennél olyan felelőtlen felnőtt, aki képes a saját gyerekéről lemondani.

Ezért bizonyára minden elképzelhető dolgot képes lesz megtenni, félteni próbál a külvilág mocskos dolgaitól.

2012. dec. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!