Mit tegyek? Apám bezárva tart!
Apa! Tudod, meséltem arról a kedves osztálytársamról, Kláriról... Meghívott hozzájuk holnap délutánra. De ha nem engedsz el, akkor nem jöhetne át ő? Megkapta az ehavi IM magazint, és szeretnénk együtt átolvasgatni... Nagyon rendes lány:)
Apa! Ma este lesz egy jó film a tévében. Szeretném megnézni, és biztos neked is nagyon tetszene. Napóleonról szól, és tudom, hogy nagyon szereted a történelmi filmeket. Ma péntek van, nem baj, hogyha kicsit tovább maradok fent, különben is, már megtanultam jövőhétre azt a verset, amit fel kell majd mondani. Holnap pedig ahogy felkeltem, felporszívózok a nappaliban.
Nem kell feltétlenül hisztizni, először inkább próbáld meg szép szóval. Először én is azt mondtam volna, hogy vessz vele össze, de azt írtad, hogy szereted, csak ezen kéne változtatni. Szóval ha amúgy jó a kapcsolatotok, és más probléma nincs, akkor megpróbálhatnád így... Ha nem akar elengedni, hívj át valakit, akkor szem előtt vagytok, megismeri a barátaidat, rájön, hogy nincs mitől féltsen, és ha együtt akartok mondjuk megnézni egy filmet, akkor lehet megengedi, hogy tovább maradj fent... Próbálkozz, máshogy nem fog sikerülni:/ Sok sikert:)
Nagyon félt Téged ez az oka és kissé ezt túlzásba viszi.
Szerintem Neked is meg kell értened ezt, ezért a veszekedés nem lehet megoldás.
Jobb, ha szépen beszélsz vele és fokozatosan ráébreszted, hogy a korod már kíván lehetőséget az önnállóságra, legalább is próbálgatni, mert mindig úgysem fog tudni megvédeni. Természetesen igazad van és a kérdés felvetéséből okos lánynak tűnsz, megoldod Te ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!