Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mamáéknál bezárva. :S Mit tegyek?

Mamáéknál bezárva. :S Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Üdv! Utálom a nyarakat. Mivel a szüleim dolgoznak mamáék vigyáznak ránk egész nyáron. (tesómra és rám) És én már úgy utálok ott lenni :S

Reggel fel kell kelnem 7kor h menjünk át mamáékhoz, ott is ebédelünk és este 6-ra jönnek értünk a szüleim. Udvarra nem mehetünk ki, mert káros a nap...stb. 14 éves lány vagyok most megyek gimnáziumba. És a nyár minden egyes napját mamáéknál kell töltenem. Barátnőimhez is csak nagy könyörgések árán engednek el.

Kitünő tanuló voltam 8 éven keresztül, szóval a jegyeimmel nem lehet gond. Már beszéltem anyáékkal de nem engedik h egyedül otthon maradjak!!! Mit csináljak???? Ezt már nem bírom tovább :O:S

(Bocsi h ilyen hosszúra sikeredett)

2010. jún. 25. 21:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is nagyon gyermeteg dolog anyukádtól.

Hol laktok? Város, falu,családi ház,társasház?

2010. jún. 25. 21:59
 2/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam hogy mamáéknál kellett bezárva lennem. Udvarra nem mehettem, TV-t se nézhettem...csak ültünk a konyhában. 7kor mentem és este jöttem haza én is. KB 13 koromtól már úgy volt hogy akkor mentem le délelőtt amikor felkeltem. De kb úgy emlékszem hogy 14 éves koromban álltam a sarkamra és közöltem hogy elgem volt nem megyek többet. Így csak néha kell lemennem hogy mamáék ne higyjék hogy elhanyagolom őket...
2010. jún. 25. 22:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Mondd meg szüleidnek, hogy elég nagy vagy te már ahhoz,hogy egíedül maradj otthon, tudsz te vigyázni magadra. Biztosan megértik hisz nem vagy te már kisgyerek.Sok sikert!
2010. jún. 25. 23:27
 4/17 anonim ***** válasza:

Ez érdekes!

Én 8 évesen a csecsemő öcsémre vigyáztam a lakásban, te meg 14 évesen a mamádnál vagy? lassan neked kéne otthon takaritani és főzni 1-2 éven belül nemde?!

2010. jún. 25. 23:41
 5/17 anonim ***** válasza:

túlságosan elkapattad a szüleidet

ahogy néhány gyereket elkényeztetnek a szülei, te a szüliedet kényeztetted el

magadat mindig hátrébb soroltad, mindig csak az ő véleményük számíitot

mond meg otthon, már nagy vagy, unalmas a nagyszülőknél, te bizony otthon maradsz

mit tudnak csinálni? kiabálnak? megvernek? biztos lesz hiszti, mint amikor az elkényeztett gyerek is korlátba ütközik, és nem az van amit ő akar

ezt a csatát előbb-utóbb meg kell vivnod

kezdheted most

2010. jún. 26. 04:34
 6/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

városban lakunk egy 4lakásos társasházban

ha harc hát legyen harc :D

2010. jún. 26. 09:02
 7/17 Funktasztikus ***** válasza:

te jó ég..egyedül nem lehetsz otthon én már 8 éves korom tol egyedül voltam néha szüleid hány évesnek hisznek??te jó ég...én is kin vagyok nagy anyáámnál ez most kis város én nagy városban lakom...nekem most itt van szabadság:D szüleiddel beszélned kéne....

14F

2010. jún. 26. 10:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Szegénykém:S Szerintem is már simán otthon hagyhatnának egyedül, főleg, hogy felelősségteljesnek tűnsz leírás alapján. Harcolj:D Beszélj anyukádékkal, mert nem vagy már 4 éves, hanem 14....
2010. jún. 26. 10:54
 9/17 anonim ***** válasza:

Uh, belegondolva, hogy olyan idos koromban, mint amennyi te most vagy en mar kollegista voltam(6.oszt gimn.)es egyedul utazgattam az orszag egyik vegebol a masikba... kicsit fura(:

Kerd meg, hogy egy nap lehess csak otthon, probakepp. Aztan takaritazss, csinalsz valami vacsorat nekik, puhitsd meg oket egy romantikus vacsival, gyertya...stb, mire hazaernek melobol, hogy ok egy kicsit lazithassanak...

Amugy meg, csak mellekesen.Becsuld meg azt, hogy meg el a nagymamad, ha mar nem lesz, visszasirod majd ezeket a nyarakat.

2010. jún. 26. 12:16
 10/17 anonim ***** válasza:

Uff. Hát ez kaki. Én meg is őrülnék...mond azt egész nap, hogy "unatkozok" :D. Szerintem mond meg anyukádnak, hogy nem szeretnél ott lenni és hogy bízzon benned, nem csinálsz semmi hülyeséget és nem fog senki elrabolni tudsz magadra vigyázni :D

13/L

2010. jún. 27. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!