Mamáéknál bezárva. :S Mit tegyek?
Üdv! Utálom a nyarakat. Mivel a szüleim dolgoznak mamáék vigyáznak ránk egész nyáron. (tesómra és rám) És én már úgy utálok ott lenni :S
Reggel fel kell kelnem 7kor h menjünk át mamáékhoz, ott is ebédelünk és este 6-ra jönnek értünk a szüleim. Udvarra nem mehetünk ki, mert káros a nap...stb. 14 éves lány vagyok most megyek gimnáziumba. És a nyár minden egyes napját mamáéknál kell töltenem. Barátnőimhez is csak nagy könyörgések árán engednek el.
Kitünő tanuló voltam 8 éven keresztül, szóval a jegyeimmel nem lehet gond. Már beszéltem anyáékkal de nem engedik h egyedül otthon maradjak!!! Mit csináljak???? Ezt már nem bírom tovább :O:S
(Bocsi h ilyen hosszúra sikeredett)
14 éves ne3m engedik hogy egyedül otthon legyél???
ez elég fura!!!
nagyanyád nem eged ki akkor fogod és kimész!
szólsz hogy elmész a barátnődhöz és mész is!(persze csak ha nem kérnek meg valamire kis segítség,munka,stb és utná szól hogy te mész el)
14évesen szerintem ez már így alap!!!!
11:08
legjobb megoldás mindig az erőszak :):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!