Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mamáéknál bezárva. :S Mit tegyek?

Mamáéknál bezárva. :S Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Üdv! Utálom a nyarakat. Mivel a szüleim dolgoznak mamáék vigyáznak ránk egész nyáron. (tesómra és rám) És én már úgy utálok ott lenni :S

Reggel fel kell kelnem 7kor h menjünk át mamáékhoz, ott is ebédelünk és este 6-ra jönnek értünk a szüleim. Udvarra nem mehetünk ki, mert káros a nap...stb. 14 éves lány vagyok most megyek gimnáziumba. És a nyár minden egyes napját mamáéknál kell töltenem. Barátnőimhez is csak nagy könyörgések árán engednek el.

Kitünő tanuló voltam 8 éven keresztül, szóval a jegyeimmel nem lehet gond. Már beszéltem anyáékkal de nem engedik h egyedül otthon maradjak!!! Mit csináljak???? Ezt már nem bírom tovább :O:S

(Bocsi h ilyen hosszúra sikeredett)

2010. jún. 25. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

14 éves ne3m engedik hogy egyedül otthon legyél???

ez elég fura!!!

nagyanyád nem eged ki akkor fogod és kimész!

szólsz hogy elmész a barátnődhöz és mész is!(persze csak ha nem kérnek meg valamire kis segítség,munka,stb és utná szól hogy te mész el)

14évesen szerintem ez már így alap!!!!

2010. jún. 28. 11:17
 12/17 anonim válasza:
Hat ja... ez eleg gaz! En is 14 eves vagyok, de akkor setalok ki amikor csak akarok! Egyepkent a jobol is megart a sok! Szerintem mondd meg a szuleidnek, hogy hogyha nem engednek ki a parkba stb... baratnokkkel, akkor sosem tanulhatod meg hogy hogyan kell elni!! Nagykorodban nem fogsz boldogulni egyaltalan, a szuleidre leszel hagyatkozva! Ismerek ilyen szemelyt! Egyepkent mamadnal ugy hasznosithatnad magad, hogy sutol fozol stb! En imadom a sutisutest ;P!
2010. jún. 28. 11:55
 13/17 anonim ***** válasza:
lődd fejbe őket és sétálj haza
2010. júl. 1. 11:08
 14/17 A kérdező kommentje:

11:08

legjobb megoldás mindig az erőszak :):D

2010. júl. 1. 13:09
 15/17 anonim ***** válasza:
ez furcs,bár én is így voltam,csak nekem otthon kellett ülnöm,meg is lett az eredménye,egy besavayoutube.egy besavynodott,otthonülő lettem
2010. júl. 3. 09:52
 16/17 anonim válasza:
Ez kellemetlen... Velem is valahogy így volt, kb. 1-2 évvel ezelőttig.. Nekünk is (nekem meg öcsémnek) nagyszüleinknél kellett lennünk, csak nálunk még az is volt, hogy öcsémet istenítették, engem meg le se tojtak.. Egyszer a nagyapám megfenyegetett, és megelégeltem nagyszüleimnél lenni, ezért elszüktem tőlük, és csak este 6-ra mentem vissza. Tudom, nem szép dolog, de anyunak mikor elmondtam, akkor megértette. Nem vagyok hülye gyerek, akkor sem voltam, tudtam hogy a város veszélyes, de ezt a környéket ahol voltunk jól ismerem, és itt volt nem messze egy játszótér, és oda mentem.. Azóta csak úgy vagyok a nagyszüleimnél, ha ott van apu is. Most vagyok 15 éves, akkor voltam olyan 13-14 éves.. Azóta nem kell mennem, ha akarok megyek, ha nem, akkor nem. 15/L
2010. júl. 3. 10:15
 17/17 anonim válasza:
Nem igaz bazzmeg, miért kell lehurrogni, hogy "ti már 8 éves korotok óta egyedül voltatok otthon stb...". Mint mondta, nem ő tehet róla. És ne tudjátok milyen szar érzés ha 20-an rátok támadnak...
2010. júl. 26. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!