Autóban hagynátok bezárva pár percre alvó kisgyermekeiteket?
Mert én nem! Apósomnak viszont ez természetes, erre most jöttem rá. Beszaladtam ügyet intézni, addig ők kint vártak, mire kijöttem apósom újságot nézegetett a közeli üzletben, a kocsitól vagy 20-30 méterre. Azt mondta látja őket, ami érdekes mert egy üzletből nehéz lenne odalátni mi történik. Azt már eldönteni sem tudom mi a jobb hogy bezárva voltak vagy ha nyitva hagyta volna.
Nem tudom túl parázom-e, és nem is erről az egy esetről van szó, hanem a felfogásról, így fájó szívvel bízom rá bármelyik picit, pedig néha muszáj :( 3 éves és 8 hónapos kicsikről van szó.
Velem is előfordult már, hogy aludtak a kocsiban, én meg beugrottam 2 percre valahova. Most keltettem volna fel és üvöltve vonszoltam volna magam után?
Természetesen nem a nagybevásárlást intéztem így.
Attól függ, hol vagyunk. Benzinkúton simán bennhagyom Őket a kocsiban, amíg fizetek a Shopban. Ugyanúgy a mi falunkban, ha csak egy tekercs WC papírért ugrok be a 100 forintosba, vagy egy receptért az orvosi rendelőbe, úgy, hogy felhívom Őket, és csak be kell kopognom érte. Ezek max. 2 perces dolgok.
De pl városban el sem távolodnék úgy az autótól, hogy bennhagytam Őket.
2,5 éves a nagyobb és 7,5 hónapos a kicsi.
Én pl. benzinkútnál mindig benthagyom, nyitott ajtóval, de megkérem a kutasgyereket nézzen rá. Persze általában nem tud, mert dolgozik, de ennyi szerintem belefér.
Olyan is volt már, hogy ő aludt, én meg beléptem a kisboltba. Az ajtó előtt parkoltam, és ráláttam a kocsira, és az egész egy perc volt.
Hosszabb időre nem hagynám őket magukra, és olyan boltba se mennék be egy másodpercre se, ahonnan nem látom a kocsit folyamatosan.
Volt már így!
Úgy bealudt a kocsiban, hogy ha bombát robbantok sem ébred fel!
A kocsitól kb. 20 méterre szaladtam be fényképekért. Kb. 5 perc volt, fizettem és jöttem is!
Hosszabb időre mondjuk nem hagynám bent!
Egy 3 éves már le tudja tekerni az ablakot és tud szólni a papának,ha baj van. Szerintem ha a kicsi alszik és semmi gond(s te is pár perc mulva jössz) semmi gond nincs. ) Szerintem ennyi belefér...
Mikor én pici voltam,volt hogy hazaértünk a telekről és én elaludtam a kocsiban. Anyumék felhordták a cuccokat,én meg lent aludtam.Mikor végeztek felkeltettek. S mentünk fel.
Azért látod, felnevelte a fiát ;)
Én is bemthagyom a kocsiban míg bugrok a postára, vagy a benzinkút ön fizetek, vagy belépek a pékségbe, ha alszik, ha nem! Be van kötve a kocsiülésbe, semmi baja nem eshet. Mikor megyünk a mamihoz 1 hétre, emeleten lakunk, le kell pakolni a kocsiba! Na most a kocsiban haggyam, vagy a lakásban míg leviszem a csomag pelenkát koffereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!