7 hónapos babát otthon hagynátok egy hétvégére?
A férjem mondta, hogy elmehetnénk egy hétvégére valahová kettesben. Én meg nekiálltam, mint kutya a mosatlannak, hogy hogy gondol ilyet, mit képzel, hogy itt fogom hagyni több éjszakára??
7 hónapos a kicsi, nagyon nyugodt baba és mindenkivel szépen elvan, de még sosem aludt máshol, nélkülünk. Szerintem még korai lenne elutazni nélküle, férjem szerint nem. Szerintetek?
Szerintem nyugodtan hagyd otthon, ha van kire bízni, s abban Te is megbízol.
A kapcsolatnak szüksége van gyerekmentes napokra!!!
én 7 hónapost nem :)
1 éves kora körül egy éjszaka belefért volna nekem, de mi vittük magunkkal a picit :)
Érdekes, nálunk is pont most vetődött fel ez a kérdés, egy szintén 7 hónapos babával:-)
Elmesélem, hogy volt. Férjem szorgalmazta, hogy menjünk, én ágáltam ellene, nem hagyom itt anyósomra, hiába bízom meg benne, de akkrosem, nem tudok majd aludni, a gyerek sem fog tudni aludni, stb stb. Aztán meggyőztek. Elindultunk. Borsodból indultunk, Veszprémbe tartottunk, menet közben beugrottunk Budaörsön az ikeába, ott voltunk majdnem 3 órát, tébláboltunk, elköltöttünk egy valag pénzt, kikapcsolódtunk (legalábbis én :-)) Na indulás tovább! Kocsiba bepakolás, beülés, indítás, férjem rámnéz...lekonyuló szájjal:- Mi lenne ha hazamennénk "HOZZÁ"!?
Én elnevettem magam, és szépen hazagurultunk. Mindenki nagyon boldog volt (főleg én, mert nem nyugdodt volt a lelkiismeretem, mert ÉN ELINDULTAM)
Nálunk így történt a külön alvás. Azaz nem történt sehogy:-) Talán majd 1 hónap múlva újra próbálkozunk, lehet, hogy messzebb jutunk az ikeánál:-D
3 hónaposan 1 napra ( napközbenre ) hagytuk anyura. Lefejt tejet ivott akkor.
8 hónapos volt amikor wellnessezni mentünk először, de mi őt is vittük. Aztán voltunk még 2x wellness napokon, a baba is élvezte a fürdést, de megmondom őszintén hogy teljesen más kettesben és más egy babával menni. Anyósomékra szoktuk a babát hagyni, aludt is már kint náluk, de messzebb laknak. Az én anyum beteges, ő nem tudná már most ellátni a gyermeket több napra.
Egyébként azt gondolom hogy 7 hónaposan otthon lehet hagyni, 1 max 2 éjszakára. Ha van valaki akiben maximálisan megbízol.
Hány napra mennétek és milyen messzire?
én megmondom őszintén, az 1. gyermekemnél ugyanúgy ágáltam, mint te. A 2.-nál már tényleg éreztem, hogy muszáj egy párkapcsolatnak gyermekmentes napokat is szerveznie. A férjem talán nem annyira igényelné, de én igen. 2 éven belül kétszer szültem. Nagyon igénylem azt, hogy végre nőnek is érezzem magam, ne csak tenyészkancának. Persze imádom a gyerekeimet, ha 2-3 órára el kell mennem, azonnal adok haza telefont, hogy mi volt, meddig aludtak, mit ettek.
Mondanám, hogy majd a 2. után te is meglátod, de ez most rajtad nem segít. Tanácsot sem tudnék adni. HA egygyerekes lennék, azt mondanám, nem. KÉtgyerekes anyukaként igent mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!