Menyi idős (hetes, napos) babát hagynátok otthon mással, ha tényleg nagyon nagyon fontos dolgotok lenne?
Nekem 5 hós a fiam, de viszem magammal minden hová, nem merem senkire sem rábízni, csak apára, de ő csak hétvégén van itthon:(
de egy órát sem bírnék nélküle, állandóan hívogatnám hogy mi van vele :)
Mindenhova együtt megyünk, nagyon anyás, nem lát akkor már pánik van :)
húha, nagy a szórás. 1-2 órára 2 hónaposan hagytam először a nagyszüleinél. ez ismétlődött 4 hónaposan, tehát nem volt gyakori eset.
7 hónapos korában koncertre mentünk hollandiába, éjszaka a nagymamája vigyázott rá a saját megszokott környezetében.
innentől rá már bármikor mertem bízni akár több órára is. (férjem beteg volt, napi szinten jártunk a kórházba, a babát nem akartam rángatni, viszont azt sem akartam, hogy a párom egyedül legyen, tudom, hogy utálja a kórházakat.)
2 vagy több éjszakára még nem hagynám itthon, 11 hónapos lesz lassan. 1 éjszakára szerintem bármikor.
noj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!