Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menyi idős (hetes, napos)...

Menyi idős (hetes, napos) babát hagynátok otthon mással, ha tényleg nagyon nagyon fontos dolgotok lenne?

Figyelt kérdés
Úgy értem mikor van a legkorábbi időpont, amikor már otthagynátok?!
2010. febr. 18. 15:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

2 hetes volt a kislányom, amikor 2 szopi között elfutottam a Kórházba, mert a barátnőmnek megszületett a babája és meglátogattam. A férjem vigyázott rá, de én tiszta ideg volta, 10 percenként telefonáltam, hogy minden oké e. Az volt.

Eután minden hétvégén egyszer elküldött a férjem 2 szopi között valahova, hogy kicsit kiszellőztessem a fejem. Boltba, DM-be, babaruháért, stb. Egyre jobban ment, az elején rohantam haza, nem is bírtam válogatni, nézelődni.

7 hetesen nem ért rá a férjem és anyum vigyázott a kislányomra, amíg én 6 hetes nődoki kontrollon voltam. Azóta már rá is rá merem bízni két szopi között.

Holnap délelőtt is besegít, amíg én elfutok fodrászhoz.

4 hónapos anyuka

2010. febr. 18. 16:59
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
2 hetes volt a lányom, amikor először elmentem a közeli boltba vásárolni, ez kb fél óra volt. A férjem volt vele, és persze két szopizás között történt, amikor is aludt a mi kicsikénk. Azóta is elmegyek szinte minden nap fél-1 órára, ennyi "szabadidő" kell nekem is.
2010. febr. 18. 19:55
 13/24 anonim ***** válasza:
én 1hetesen hagytam az édesanyámra-két szopi közt- amikor a papírokat mentem intezni.utána kb.két hónaposan anyosomra.most 18hónapos és 5hónapja minden nap eljárok edzeni.1-2órát anyosommal vagy apjával van.
2010. febr. 18. 20:46
 14/24 A kérdező kommentje:

Hú, tényleg nagyon sokféle válasz van! Köszi minden eddigit!

Na és hosszabb időre, pl. ha bejön egy munka, vagy más hivatalos ügy, amit nem tudtok elhalasztani és mondjuk több óráról van szó (akár 6-7 óra)?

2010. febr. 18. 22:01
 15/24 anonim ***** válasza:

"Pl. ha bejön egy munka, vagy más hivatalos ügy, amit nem tudtok elhalasztani és mondjuk több óráról van szó, akár 6-7 óra?"

Én három hetes koráig végig mellette voltam, de három hetes korától kezdve önállóságra nevelem. Azóta minden hétköznap egyedül hagyom az anyukájával. :)

Komolyan?

Most 4.5 hónapos a gyermekem, és apró bolti kiruccanásokra a szomszédok már be lettek állítva bébicsősznek, hogy ne kelljen újra beöltöztetni hóembernek. Hosszabb időre még nem kapta meg senki. Na jó éjjelente megkapják a plüss állatok, de nekik is mindig megmondjuk, hogy vigyázzanak őfelségére.

Nem is tudom kire bíznám még mostanában...

2010. febr. 20. 16:39
 16/24 anonim ***** válasza:
5-6 hós korában már simán ott lehet hagyni mással, ha eddig is szokta, hogy nem mindig Te vigyázol rá.
2010. febr. 20. 16:47
 17/24 anonim ***** válasza:
néhány napos volt, amikor anyu maradt vele, mert mi intéztük a papírokat. (két etetés között) és most volt 5 hónaposan, hogy apával elmentünk moziba - isteni volt -, addig a tesója vigyázott rá. nagyon élvezték, és mi is a filmet :-)
2010. febr. 20. 16:52
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

6 hetes kontrollra mentem, otthon maradt apával, aki megetette cumisüvegből. Utána is többször volt otthon apával, míg én hivatalos ügyeket intéztem (pl. bank), ahova nem szívesen cipeltem volna. Anyósomékkal is volt már pár órát, míg elmentünk nagybevásárolni a párommal. Nagyon jól bírja, ha éhes, megetetik cumisüvegből, sosem zavarta meg a szoptatást az üvegezés.

Ma fogászaton voltam egész délelőtt, apa volt vele megint.

5 hónapos fiúcska anyukája

2010. febr. 20. 16:58
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Voltam olyan bátor hogy nem halasztottam a fősulit a baba miatt, és amikor vizsgára kellett menni, akkor bizony reggel 6-kor elmentem 80km-re,és délutánra értem haza. Anyu vigyázott rá. Nem volt semmi gond. Többször is el kellett menni hosszabb időre, nem volt belőle probléma. Már pár hetes korától ez van.

Sajna tavasszal lesz egy 3napos ottalvós tréning, amit nem tolhatok magam előtt, és apára marad. Nem tudom hogy fogjuk kibírni, de muszáj lesz.

Szerintem ha már az elején szoktatva van a pici máshoz is, könnyebb lesz később elmenni.

2010. febr. 20. 17:12
 20/24 anonim ***** válasza:
5-6 naposan vigyázott rá anyukám, papírokat intéztünk.
2010. febr. 20. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!