Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Menyi idős (hetes, napos)...

Menyi idős (hetes, napos) babát hagynátok otthon mással, ha tényleg nagyon nagyon fontos dolgotok lenne?

Figyelt kérdés
Úgy értem mikor van a legkorábbi időpont, amikor már otthagynátok?!
2010. febr. 18. 15:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerek:

6 naposan elmentem szoptatós melltartót venni két szopi között. 4 hósan lefejt tejjel egy étkezést kihagytam, hetente egyszer ilyenkor elmentem tornázni. Később egy éves kora után fél napokra nagyival maradt. Két évesen nagyinál alszik egyszer egyszer, 2,5 lesz, amikor otthon hagyjuk 3 napra nagyival.

Második.

2 hós korától járok tornázni (nagyi lefejt tejjel eteti) 4,5 hósan egy napos munkát vállaltam lefejt tejjel.

Most 6 hós, dolgozgatok néha, 5-6 órára megyek el, egy szopi lefejt tejjel megy...

Nekem fontos, hogy csak olyanra bízzam őket, akiben maximálisan megbízom, mert azt csinálja velük, amire megkérem.

2010. febr. 20. 17:34
 22/24 anonim ***** válasza:
5 hós korában anyósom egy órát figyelt rá,míg dolgunk volt, ennyi. azóta senki, és fel sem ájánlották. 15 hónapos, és nem vigyázott rá senki...nem is akarnak...:( tudom ez nem szokványos. anyósom lesz@rja, anyám alkoholista, apu nem bírja, mert örökmozgó, apósom meg nagyon buta! egyedülálló ő is, elváltak, és az én szüleim is. Így én vagyok, meg apa. nem voltam sehol, még a közértben sem egyedül 15 hónapja. nem túl jó ez sajnos, de mit tegyek:(?
2010. febr. 20. 17:45
 23/24 anonim ***** válasza:
10 napos volt mikor mentem vissza kontrollra, kb. 3 órát szüleimmel volt :) azóta minden héten 1-2 órát elmegyek két etetés között, vásárolok vagy sétálok... :) most 3 hónapos
2010. febr. 20. 19:35
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket! Nagyon hasznosak voltak és megnyugtató, hogy nem egyedül gondolom úgy, hogy nem fog egyikünk sem maradandó lelki sérüléseket szerezni, ha nem adok fel minden dolgot az életemben azért, mert itt a baba! Szerintem amúgy nekünk, anyáknak nehezebb otthagni, mint neki ottmaradni :D

Írjatok még, ha van még vélemény!

2010. febr. 20. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!