7 hónapos babát otthon hagynátok egy hétvégére?
A férjem mondta, hogy elmehetnénk egy hétvégére valahová kettesben. Én meg nekiálltam, mint kutya a mosatlannak, hogy hogy gondol ilyet, mit képzel, hogy itt fogom hagyni több éjszakára??
7 hónapos a kicsi, nagyon nyugodt baba és mindenkivel szépen elvan, de még sosem aludt máshol, nélkülünk. Szerintem még korai lenne elutazni nélküle, férjem szerint nem. Szerintetek?
Csak akkor hagynám itthon, ha hozzá van szokva a személyhez, és a helyhez, ahol hagynátok.
A fiamat egész kis korától szoktattam a nagymamához. Bármikor ott merem hagyni, mert jól érzi magát. (de csak ott van el nélkülem).
Én csak akkor hagynám otthon a helyedben, ha nálatok tudna aludni, aki vigyáz rá, nem a picit vinném át. És az is jó ötlet, hogy csináljatok egy próbaéjszakát, akkor Te is látni fogod, hogy bírja-e vagy sem.
Én speciel örülnék a lehetőségnek, de az én 8hónaposom éjszaka csak nálam nyugszik meg. (bár meggyőződésem, hogy ez csak szoktatás kérdése lenne)
Én nem mertem volna otthagyni egy hétvégére 7 hónaposan. Mondjuk egyetlen emberre bíztam volna rá éjszakára is annyi idősen, és az anyukám, de ő sajnos még a kicsi születése előtt meghalt.
Nyilván teljesen másképp alakul, ha ő van, mert a szomszédunkban lakott. Így könnyen kivitelezhető lett volna, hogy ő alszik itt, vagy mi visszük át a babát. De én 7 hónaposan max. 1 éjszakára mertem volna otthagyni.
Most 11 hónapos, még sosem aludt máshol, max. nappal a barátnőméknél.
De áprilisban megyünk esküvőre, akkor lesz 14 hónapos. Addigra szeretnénk a tesómékhoz odaszoktatni. Lesz próbaéjszaka, de szerintem 1 éves kora előtt semmiképp.
Számomra valahogy felfoghatatlan, hogy én itthon alszom, de ő nincs itthon. :)
Éncsak annyit kérdeznék, hogy tudatosan nem szoptatjátok a babátokat, hogy el tudjatok menni a párotokkal? Ő fontosabb és te , mint a babátok? Az első évben szerintem kegyetlenség napokra másra bízni a csecsemőt. Nem is értem, hogy hogy nem hiányzik nektek.
A szobatársam volt így, eszibe sem volt szoptatni, mert akkor mi lesz az életével, és már akkor rám bízta 2 órára az újszülött babáját, mert a pasijával sétálni akart.
Háááát nem tudom, meg van a véleményem erről.
Pontozzatok!!!!!
Nem ítélkezem, csak véleményem van. Főleg, mert legjobban azokat pontozták le, akik nem hagyják otthon a gyerekeiket.
Ez nem dráma, hanem józan ész, hogy nem hagyok otthon egy csecsemőt. Igaz, ez én vagyok.
Olvassatok utána a szakirodalomnak. SEHOL nem javasolják ezt. De ti tudjátok. És érdekes mód, csak azoknak jut eszébe otthon hagyni a gyereket, aki nem szoptat. Ok-okozat????
Hmmmm????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!