Autóban hagynátok bezárva pár percre alvó kisgyermekeiteket?
Figyelt kérdés
Mert én nem! Apósomnak viszont ez természetes, erre most jöttem rá. Beszaladtam ügyet intézni, addig ők kint vártak, mire kijöttem apósom újságot nézegetett a közeli üzletben, a kocsitól vagy 20-30 méterre. Azt mondta látja őket, ami érdekes mert egy üzletből nehéz lenne odalátni mi történik. Azt már eldönteni sem tudom mi a jobb hogy bezárva voltak vagy ha nyitva hagyta volna.
Nem tudom túl parázom-e, és nem is erről az egy esetről van szó, hanem a felfogásról, így fájó szívvel bízom rá bármelyik picit, pedig néha muszáj :( 3 éves és 8 hónapos kicsikről van szó.
2012. febr. 15. 08:42
11/22 anonim válasza:
Én nem,mint ahogy otthon sem.Az esetek többségében nem történne semmi,de én jobban félek Murphy-től :)!!!Én inkább bonyolítom a dolgom ha úgy alakul,mert kettő van,de hát nem vagyunk egyformák.
12/22 anonim válasza:
Aki lepontozott, remélem ez lesz a legnagyobb öröme az életében.
13/22 anonim válasza:
Alva nem hagynám bent, mert ha felébred és nem lát, akkor kétségbeesik és nem hiányzik egy ilyen trauma. (nagyon meg tud ijedni az én lányom), de volt olyan, hogy fel kellett szaladnom a garázspénzzel a 3 emeletre, kicsinek bekapcsoltam a kedven zenéjét a telefonomon, egymás után két szám és gyorsan felfutottam. Így az egész 5 perc sem volt, ha őt is viszem, akkor legalább fél óra, mert a néni odavan a lányomért, meg legalább 10 perc lett volna a föl-le lépcsőzés.
14/22 anonim válasza:
En amikor tankolok nem szoktam kirangatni a gyerekulesbol akkar alszik akkar nem. Razarom az ajtot es bemegyek a benzinkutra fizetni. A sortol fugg, hogy hany percig vagyok bent. Ha hosszu a sor akkor akkar 6-7-8 percig is bent vagyok ha nincs senki akkor par masodperc. Mindig ugy probalok a kuthoz allni, hogy ralassak az uzletbol. Fogni a penztarcat, kivenni a kartyat, mikozben a gyereket tartani, majd valahogy fizetni felkezzel, aztan visszatuszkolni a gyerekulesbe stb. Inkabb berohanok egyedul es razarom a kocsiajtot. Nyitva nem hagynam.
15/22 anonim válasza:
Mi baj történne? Pl. ellopják autóstól mindenestül kár 2 perc alatt is a profi autóstolvajok, aztán eladják a gyereket szervdonornak. Lehet, én nem vagyok normális, de én ezért nem hagynám bent egyedül egy percre sem.
16/22 anonim válasza:
Szerintem 2 alvó gyerek a kocsiban inkább visszatartó erő a tolvajnak. Autólopásért mondjuk pénzbüntetés jár. És emberrablásárt?
17/22 anonim válasza:
Azért elég sok "eltűnt" gyerek van, akiket soha nem találnak meg. Szörnyű.
18/22 anonim válasza:
Én inkább attól tartanék,hogy egy másik autó bele-szál a parkoló autóba(ilyesmi márpedig megtörténik,még ha ritkán is).Én írtam hogy félek "Murphy-től"
19/22 anonim válasza:
Nem ítélem el aki megteszi,de én tuti nem merném.Amilyen szerencsém van,tuti akkor történne valami.
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos én túl aggódós vagyok. Mindig a legrosszabbra gondolok :(
2012. febr. 15. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!