Miért ilyen az apám?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha nem tudná, hogy kell velünk beszélni. A nővérem baromi érzékeny, egyrészt állandóan az önbizalomhiány jeleit mutatja, de amikor megbántják, baromira képes káromkodni. De én tudom, hogy félelemből, frusztráltságból teszi, mert úgy érzi, életveszélyben van. Ezt meg az apám veszi úgy, hogy most őt semmibe nem veszik és csorba esett rajta vagy mit tudom én, és ő mond neki olyanokat, mintha nem is a saját lánya lenne. Néha meg "gügyög" hozzánk, mintha kisgyerekek lennénk. És egy csomószor baromi szórakozott, összeszedetlen és nagyon sértődékeny.
2013. jan. 7. 01:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valakinek gyereke lesz, még nem lesz egyből jó szülő. Sőt, van aki abszolút alkalmatlan a gyereknevelésre.

:(

2013. jan. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!