Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak apám ki dobott...

Mit csináljak apám ki dobott az utcára?

Figyelt kérdés
A barátom nálunk volt 6 hónapig apám be pipult mert a csajával össze veszett és haza küldte,és elvagyok tőle tiltva de borzasztóan szeretem..:( és apám rám is be pipult mert hogy nagy lány vagyok stb és az uj csaja költözik hozzá engem meg elküldött.anyámhoz sem mehetek,barátomhoz sem mert az anyukája nem engedni,na én 1 napot az utcán vagyok az arénába voltam egész este a barátom azt mondta mennyek oda az arénába milyen kedves..:S és haza jöhettem most pár napra de pénteken elkel mennem végleg..:S de hova kérlek segítsetek tipp??

2012. aug. 29. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
18 fölött vagy?? amúgy ez elég nagy köcsöség mond meg anyádnak és apádnak hogy a faszé dugtak gumi nélkül ha utána leszarják hogy mi lesz veled
2012. aug. 29. 20:18
 2/12 A kérdező kommentje:
20 éves lány vagyok.Sajnos Szeptemberben megyek dolgozni.szept 15-től dolgozom de addig,hogy legyek és a barátom meg nem fogad be még addig sem..:(( mig nm megyek dolgozni..ajh nem tudom
2012. aug. 29. 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:
apád majd lenyugszik, menj haza szerintem ha meg nem akkor is bírjon ki pár hetet amíg találsz másik helyet
2012. aug. 29. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

és a faterod vagy anyukád nem tud annyi pénzt adni hogy addig kibírd valami olcsó szállodába??

2012. aug. 29. 20:53
 5/12 titak ***** válasza:
Nagyszülők, rokonok nincsenek, akikhez fordulhatnál?
2012. aug. 29. 21:03
 6/12 A kérdező kommentje:
igen énis szállodákat néztem de ezek nem adnak semmire.
2012. aug. 29. 21:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Pedig azt hittem hogy a barátomra számíthatok de nem..:'( ez esik a legrosszabbul
2012. aug. 29. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
sajnállak :(( én tuti segítenék a csajomnak....
2012. aug. 29. 22:45
 9/12 anonim válasza:
Ha elmondod hol laksz, talán tudok segíteni.
2012. aug. 29. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Kín elolvasni, ahogy írsz!
2012. aug. 29. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!