Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak apám ki dobott...

Mit csináljak apám ki dobott az utcára?

Figyelt kérdés
A barátom nálunk volt 6 hónapig apám be pipult mert a csajával össze veszett és haza küldte,és elvagyok tőle tiltva de borzasztóan szeretem..:( és apám rám is be pipult mert hogy nagy lány vagyok stb és az uj csaja költözik hozzá engem meg elküldött.anyámhoz sem mehetek,barátomhoz sem mert az anyukája nem engedni,na én 1 napot az utcán vagyok az arénába voltam egész este a barátom azt mondta mennyek oda az arénába milyen kedves..:S és haza jöhettem most pár napra de pénteken elkel mennem végleg..:S de hova kérlek segítsetek tipp??

2012. aug. 29. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha nem lenne hol laknod lehet te is így írnál ://
2012. aug. 29. 23:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Vöröskereszt, hajlékony szállók, krisnások, baptisták. Ennyi jutott eszembe, de sorrendben is szigorúan ezt ajánlom!

Remélem sikerül valamelyik! Üdv.

2012. aug. 29. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!