Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az a kifejezés,...

Mit jelent az a kifejezés, hogy használt nő?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 10:37
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
87%

37: Nem azért írtam, mert sértésnek venném, hanem azért hogy már ilyen helyeken sem az megy, hogy ismerd meg 17 évesen a párod, és maradj vele, ha iszik/ver vagy csak simán nem tesz boldoggá.

Szomszéd néni mondta pont, hogy addig kell keresni míg majdnem tökéleteset nem találunk, nem az első hülye mellett kitartani mint ő:) Ezt így szó szerint:) Ez nem azt jelenti, hogy bárki arra buzdítana, hogy feküdjek össze mindenkivel. Amúgy második, úgy néz ki befutó párom van. 25 vagyok.

2013. máj. 21. 11:24
 42/49 anonim válasza:
2%
Az én nejem is szűz volt pedig 30 évesen vettem el és nagyon szép nő.a használt az használt nem vettem volna el egy használtat.
2013. máj. 21. 11:30
 43/49 anonim válasza:
87%
Ha minden nő szűzen menne férjhez hogy ne tekintsék használtnak, akkor kb 30 koráig minden pasi szűz lenne... De ha nektek ez kell. Ilyen "értékrend" mellett ti sem tudnátok fűvel fával kefélni. Vagyis ez a kérdezőnek szól, nem általánosan.
2013. máj. 21. 11:35
 44/49 anonim ***** válasza:
54%

#43: és te használt voltál?

Hogy kellhetett a feleségednek egy használt pasi?

2013. máj. 21. 11:41
 45/49 anonim válasza:
Mivel nőből vagyok ezért ezt most figyelmen kívül hagyom. Egyébként igen én az első párommal vagyok együtt már sok sok éve. De ez akkor is hülyeség..
2013. máj. 21. 12:00
 46/49 anonim ***** válasza:
63%
Köszi a lepontozást, hadd ne írjak semmit....jelentem a kérdést
2013. máj. 21. 12:37
 47/49 anonim válasza:
36%
Azért érdekes hogy az a válasz amiben az állt hogy a moderátorokat nem érdekli az egész nem lesz kitörölve a kérdés az eltűnt, de a provokatív, másokat negatívan minősítő, kérdés még itt van,és az embertársait állatnak tituláló és egyéb lekezelő kommentek még szintén olvashatóak..
2013. máj. 21. 13:28
 48/49 anonim ***** válasza:
0%
Ki és miért akar jelentgetni? Olyan jól eldiskuráltok ezen a témán. Én kifejezetten élvezem ezt a kommunikációt. Hajrá ByeAlex!
2013. máj. 21. 13:41
 49/49 anonim válasza:
Nem lenne probléma, ha a kérdező nem lenne retardált... És képes lenne normálisan reagálni, ha valaki nem ért vele egyet. (Bocsánat, de erre már nem lehet szebb kifejezést találni, aki a nőket "használati tárgyként" titulálja az a szememben nem ember) Gondolom az anyját se nézi többre aki megszülte és felnevelte őt. Szégyen gyalázat, hogy milyen emberek között élünk...
2013. máj. 21. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!