Mit jelent az a kifejezés, hogy használt nő?
"VALAHA még úgy illett, hogy a Mari szűz volt, de a Pisti az tolhatta a lányokat a fészer mögött meg a kuplerájban. Azt úgy illett, hiszen ő az ember. Marinak még sz*r is lett volna nélküle később a házasságuk folyamán, mert mi az, hogy a Pisti nem tapasztalt? Na aztán a Mari, aki illedelmesen szűz maradt az esküvőjéig, ő persze meg sem pisszenhetett, ha az ágyban a Pisti nem elégítette ki (különben is, mi az a kielégülés? VALAHA még a házasélet funkciója a gyermeknemzés volt, mekkora illetlenség, hogy ma már örömszerzésre is használják!), mert ha ezt szóvátette a Pistinek, akkor az lekevert neki egy jó nagyot, mert VALAHA még úgy volt az rendjén, hogy az asszony neve kuss, az ember meg ütheti (mert hát ő az ember). Aztán ha az a szemét, szűzies Mari még csak sz*pni sem akart, akkor maximum jól kiütötte 1-2 fogát, utána már nem ellenkezett. Aztán elment, berúgott, megrakta a szomszédasszonyt is, hazahozta tőle a Marinak ajándékba a candidát. "
Ezt a MOSLÉK hozzászólást kikérem magamnak minden tisztességes, és becsületes vidéki ember nevében.
Persze ha a hozzászólónak OLYANOK a családi körülményei akkor érthető...
Ez a fenti idézett hozzászólás olyan szemét mint amiröl Fekete István írt a Zsellérek című könyvében.
Ott is a városi szinházban kigúnyolták a vidékieket.
Anyám is csak a férjének tartogatta magát, aztán lett belőle egy szörnyű kapcsolat, majd két gyerekkel válás. Marhára megérte... Én 2 férfival voltam életemben (ebből a 2. férjem lett), akkor én csak félig használt voltam? Vagy hány férfi kell ahhoz, hogy valakit "elhasználjanak"?
Remélem kérdező, te is CSAK a feleségednek tartogatod magad, különben használt férfi leszel, és nem kellesz senkinek!
" Hisz nagyon keveseknek jön az össze, hogy az elsővel marad."
De törekednie kell rá!
Új asszony-új gond...
Kéredző: nézd, ha te nem vagy egészen normális (bigott vallásos), az a te dolgod, akkor posztolj a vallás topicba. A családi témakörbe többnyire olyan emberek járnak, akik világi, normális párakapcsolatot szorgalmaznak (egymás megismerése, szexuális kapcsolat, összeköltözés, majd akkor házasság, amikor megbizonyosodtak róla, hogy működik, és nem fordítva).
2013-ban kétlem, hogy normális dolog lenne, hogy valaki a férjének tartogatja magát. Egyenrangúság van és szexuális szabadság. A nőnek is ugyanúgy joga van a szexuális tapasztalathoz, élvezethez, nem csak a férfinek. Ha ezt nem tudod elfogadni, nem a világgal van a baj, hanem veled.
U.i.: ez nem azt jelenti, hogy fűvel-fával kefélni kell, de nem lesz attól értéktelen az ember, hogy volt már hosszútávú párkapcsolata, amelyben természetesen, ahogy az normális, szexuális kapcsolatban is álltak egymással a felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!