Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az a kifejezés,...

Mit jelent az a kifejezés, hogy használt nő?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 10:37
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
83%
Ekkora marhaságot se hallottam még. 80 évvel ezelőtt használt. Most már úgy mondják tapasztalt! Legalább jobb a szex vele. A társadalmi erkölcsi elvárások sokat változtak azóta. Régen azért kellett szűznek lenni nehogy kiderüljön hogy van házasságon kívüli gyerek. A fogamzásgátló módszerek korában ez már tárgytalan!
2013. máj. 21. 11:08
 22/49 anonim ***** válasza:
88%

Szóval akkor te pasi vagy, neked lehet házasság előtt szexelni.

De ha neked nem kell használt nő, egy nőnek miért kelljen használt férfi?

2013. máj. 21. 11:09
 23/49 A kérdező kommentje:

"Szóval akkor te pasi vagy, neked lehet házasság előtt szexelni.

De ha neked nem kell használt nő, egy nőnek miért kelljen használt férfi?"

Ez se normális...

Amit szabad egy pasinak azt nem szabad egy nőnek te..., nem tudod?

Ha egy pasi"becsajozik"a környezete hátbaveregeti, összemosolyognak(kacsintás)stb...gratulációk...de ha a nő"pasizik be"akkor...összenéznek a háta mögött stb...stb...

2013. máj. 21. 11:11
 24/49 anonim ***** válasza:
88%
Mitől vagyok állat? Nő vagyok.
2013. máj. 21. 11:11
 25/49 anonim ***** válasza:
91%
Aha, szóval neked lehet fűvel-fával kefélgetni, hiszen HÍMNEMŰ vagy, de ha a partnered nem csak neked tartogatta magát, akkor használt rongy... Érdekes egy felfogás, mondjuk úgy 100-200 évvel ezelőtti, de akkor is csak elméletben. Hisz akkor is a jó nőrokon egy kis üveg vért adott a menyasszonynak, vajon miért ;)
2013. máj. 21. 11:12
 26/49 A kérdező kommentje:

"Ekkora marhaságot se hallottam még. 80 évvel ezelőtt használt. Most már úgy mondják tapasztalt! Legalább jobb a szex vele. A társadalmi erkölcsi elvárások sokat változtak azóta. Régen azért kellett szűznek lenni nehogy kiderüljön hogy van házasságon kívüli gyerek. A fogamzásgátló módszerek korában ez már tárgytalan!"

Ez is állat...mondjuk a neve már eleve olyan..."Józsi".

27/49 anonim ***** válasza:
93%
Össze akarja ugrasztani a népet,erre megy ki a játék.Mindenesetre jelentve lett.
 28/49 anonim ***** válasza:
88%

"de ha a nő"pasizik be"akkor...összenéznek a háta mögött stb...stb..."

Te melyik isten háta mögötti román faluban élsz?

Az én környezetemben érdeklődnek és gratulálnak az emberek, valamint kifejezik aziránti vágyukat, hogy megismerhessék a jövendőbeli páromat.

29/49 anonim ***** válasza:
93%

A kérdező biztos pasikat használtatott elfelé.

Egyébként mifelénk nem használni szokták a nőket, hanem kölcsönösen örömben részesítik egymást. Van már elég könyv ami ezzel foglalkozik, tanulj egy kicsit, aztán a barátnőd sem használásnak fogja érezni.

2013. máj. 21. 11:13
 30/49 anonim ***** válasza:
96%
31: Én "egy istenverte kisfaluból" származok, de én mondom, még az ottani 60éves nénik sem gondolkodnak így :)
2013. máj. 21. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!