Mit jelent az a kifejezés, hogy használt nő?
Attól még nem lesz értéktelen egy nő, hogy nem szűz, mire megtalálja azt a férfit, akivel leélné az életét.
Ezt úgy írom, hogy én vártam például, igaz még nem vagyunk házasok, de ez hamarosan bekövetkezik. Nem attól lesz jó egy kapcsolat, hogy előtte a nőnek nem volt dolga senkivel, hanem attól, ahogy a két ember egymással viselkedik.
És csak azért eldobni egy lányt, akit egyébként el tudnál képzelni feleségedként, mert volt már előtted olyan fiú, akit érdemesnek tartott arra hogy odaadja magát neki, hülyeség.
"Az én környezetemben érdeklődnek és gratulálnak az emberek, valamint kifejezik aziránti vágyukat, hogy megismerhessék a jövendőbeli páromat."
Nana...
Azt állítod, hogy te mint nő falod a pasikat és ezért a környezeted gratulál?
Ilyen is van..., de az ilyen nő nem nő csak tárgy.
"Azt állítod, hogy te mint nő falod a pasikat és ezért a környezeted gratulál?"
Nem, azt állítottam, hogy ha új párkapcsolatot létesítek, akkor gratulálnak.
szánalmas vagy.
akárhogy akarod, nem az lesz, amit te szeretnél és ami szerinted helyes. a nők akkor dugnak, amikor akarnak.
zavar?
kösd fel magad, annyit érsz.
Szidjál csak nyugodtan...ha neked ez okoz örömet.
Igen jelentetelek mert az ahogyan irsz felháboritó.
Ajj de rühellem az ilyen f.szparasztokat,fogadok,te k.rhatsz orrba-szájba,de azért a nő legyen érintetlen,mert te vagy az Isten ajándéka,kikéred magadnak,hogy más érintse előtted... Hát egyet mondok öregem,úgy baromi nehéz szűzlányt találni,ha a pasik 99%-a annyi tisztelettel nincs a nők iránt,mint egy kutya iránt. Viszket a farkatok,úgyhogy kell a p.nci,ha a nő belemegy akár jó sok idő múlva,mert szerelmes és elhiszi a rizsát,akkor már mindjárt használt nő,mert a kedves első(mármint lánynak első) még ugye tapasztalni akar,merthogy ő kan,neki van vadászösztöne... Ezután vonuljon zárdába a nő? Haggyadmár magad... Ha egy bárcás k.rvától felfordul a gyomrod,azt megértem,de azért maradjunk már a realitások talaján! Rengeteg olyan pasi van,aki a csillagokat is lehazudja az égről,csak hogy megkaphassa,amit akar,a szerelmes(átejtett) nő,meg nagyjából ugye mindent elhisz... Remélem egyedül maradsz;)
Habár ilyen felfogással nem lesz nehéz:) Egy magára valamit adó nő nem áll le ilyen hímsoviniszta p.csökkel,mint te:)
Elnézést a normális pasiktól az általánosításért,csak nagyon felidegelnek az ilyen barmok:D
43-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!