Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyszer megkérdezték tőlem,...

Egyszer megkérdezték tőlem, hogy van-e bennem cigány vér, azóta baszogatnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Viccesen azt válaszoltam, hogy 1/20-részt biztos van bennem, azon az alapon, hogy szerintem olyan, hogy tiszta magyar ember, olyan nincsen.

Sajnos, azóta rendszeresen, főleg egy embertől kapom a cigányozást, hiába mondom neki, hogy nekem ez nem tetszik, nem tartom magam annak.

Mit tegyek? Ötletem sincs, nem vagyok az a visszaszólogatós fajta.

Mindez egy főiskolán, huszonévesek között.

Kerüljem el nagy ívben, szarjam le és ne szóljak hozzá?

Engem nem úgy neveltek, hogy csak úgy beszólogassak másoknak, amúgy is túl lelkiismeretes gyerek vagyok, nem szeretek másokat bántani, ezzel szemben folyamatosan belém rúgnak, a labdát meg most én adtam hozzá, ez zavar a legjobban.

2013. máj. 15. 18:52
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Csináltass egy dns tesztet, és baszd az orruk alá...
2022. febr. 9. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!