Láttam már többen is megkérdezték és én is kiváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek mehetnék modellkedni? (KÉP)
2013. febr. 7. 15:41
2/28 anonim válasza:
Én úgy látom egy tök átlagos tini kislány vagy. Modell meg manapság bárki lehet akinek van pénze.
3/28 anonim válasza:
Minden képet sikerült szétszerkesztened, vagy telefonnal kitakarnod a fejed felét, szóval az orrod és a szád totál beleolvad a bőrödbe, ha csak két világító szem látszik, úgy bárki lehet szép. Ha 173cm felett vagy, menj el egy ügynökséghez, ott majd megmondják. Ha nem, felejtsd el. És lényeges még, hogy tudj angolul.
5/28 A kérdező kommentje:
utolsó...megindokolnád kérlek...érdekelne a véleményed is:)
2013. febr. 7. 17:59
7/28 anonim válasza:
Szerintem egy átlagos lány vagy .
Modelekknek nemart ha kicsit kulonleges az arcuk v eltérnek az átlagtol,ennek ellenére nem azt mondom h csunya vagy ... De egyébkent manapság bárkibol lehet modell szoval mert ne ? :)
8/28 anonim válasza:
Ezt a manapság bárkiből lehet modell dolgot honnan a francból veszik az emberek? Barmira imádom, hogy azt sem tudják, mit csinál egy modell, de azért osztják az észt. Ha ennyire egyszerű modellnek lenni, akkor hajrá csináljátok utánuk!
9/28 anonim válasza:
Én úgy tudom a modelleknek inkább jól kell szopni. :/
10/28 anonim válasza:
váóó neked van instagramod, akkor már szinte modell vagy, gratulálok, meg ahhoz is hogy sikerült egy ilyen kérdéshez ennyire direkt-szar képeket beraknod
kérdésre válaszolva: nem lehetsz modell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!