Láttam már többen is megkérdezték és én is kiváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek mehetnék modellkedni? (KÉP)
2013. febr. 7. 15:41
22/28 anonim válasza:
szep vagy meg minden. de azert palvin barbihoz nem..
sztem ne legyel modeel. és a korod mennyi ha szabad tudnom??
23/28 anonim válasza:
[link] Ezt szakértőre bízd,szerintem nem biztos semelyik válasz sem.Ezek csak vélemények.Viszont egy olyan ember aki ezt tanulta/tanítja vagy akármi,az biztos tud válaszonli
24/28 anonim válasza:
Attól, mert föl tudtál pakolni magadra egy kis alapozót meg egy vagonnyi szempillafestéket és megpróbálsz érzékien nézni, attól még nem biztos, hogy jó lennél modellnek. Én is jobban örültem volna valami tesztfotószerűségnek, ahol nincs rajtad smink és olyan teljes alakos a kép, ahol minden porcikád látszik. Ezt így nehéz megmondani, de nemzetközi kifutóról biztos nem álmodoznék a helyedben. Az ''egész alakos'' (valójában fél alakos) képen kifejezetten csúnya az arcod. Maximum hostess, igen, a modellkedéshez túl tucat pofi vagy.
26/28 anonim válasza:
A tátott szádba épp beleillik a f.szom. Amúgy meg kevés vagy!
27/28 anonim válasza:
ÚRISTEN EMBER HOGYNÉZEL KI AGYON VAN SZERKEZTVE AKÉP SEMMI ESÉLYED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!