Láttam már többen is megkérdezték és én is kiváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek mehetnék modellkedni? (KÉP)
2013. febr. 7. 15:41
11/28 anonim válasza:
Mutass egy normális képet, ne egy ilyen megmunkáltat, ahol majdhogynem semmi sem látszik az arcodból, csak a két szemed. Az alapján, amit látok, szerintem is átlagos vagy, tehát a válaszom: nem.
12/28 anonim válasza:
[link] Nem egy leányálom... Inkább kezdj valami értelmeset az életeddel, amúgy sem hiszem, hogy jó karriert futnál be modellként, nem is vagy elég magas...
13/28 A kérdező kommentje:
de ahhoz hogy fotómodell legyek ahhoz is magasnak kell lennem?
2013. febr. 8. 16:06
15/28 anonim válasza:
csak annyi hogy ne hallgas a sok 'átlagos vagy' stb. szövegre, mert nagyon szép vagy és az alakod is nagyon király! :)
16/28 anonim válasza:
Nem látszik túl sok az arcodból :)
17/28 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy! Egy modellnek különlegesnek kell lennie,nem mondom,hogy nem vagy szép,de teljesen átlagos vagy, nagyon sok hozzád hasonló lány van... Olyanok a keresett modellek akik különlegesek, lehet,hogy nem szép mindegyik,de azért jó modellek,mert nem átlagosak,mint pl: Lindsey Wixson,Freja Beha Erichsen.
18/28 agi91babe válasza:
Szép vagy kérdező,és az átlagnál csinosabb is. Viszont tipikus kommersz tucatszépség. Az a fajta menő-csinos csaj vagy, amilyen a legtöbb fiatal vékonyabb alkatú lányból lehet csinálni egy jó hajjal meg sminkel meg ruhával, plusz egy jól ellőtt fotóval.
Ennél több kell a modellnél. Fotómodellnek mesterkélt,nem elég különleges, kifutómodellnek alacsony és nem elég vékony. Kevés lány alkalmas modellnek,és nem olyan egyszerű munka mint ahogyan azt gondolják. Hosztesz munkákra szuper lennél,és jól is lehet velük keresni.
19/28 anonim válasza:
ask.fm-en láttam képeidet nem vagy csúnya és az alakod is jó. Mi nem tudjuk megállapítani. Ha akarod,akkor add be a képedet egy modellügynökséghez,majd ők megmondják.
20/28 anonim válasza:
Lehetsz, ha viszed a Photoshop-ot is mellé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!