Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyszer megkérdezték tőlem,...

Egyszer megkérdezték tőlem, hogy van-e bennem cigány vér, azóta baszogatnak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Viccesen azt válaszoltam, hogy 1/20-részt biztos van bennem, azon az alapon, hogy szerintem olyan, hogy tiszta magyar ember, olyan nincsen.

Sajnos, azóta rendszeresen, főleg egy embertől kapom a cigányozást, hiába mondom neki, hogy nekem ez nem tetszik, nem tartom magam annak.

Mit tegyek? Ötletem sincs, nem vagyok az a visszaszólogatós fajta.

Mindez egy főiskolán, huszonévesek között.

Kerüljem el nagy ívben, szarjam le és ne szóljak hozzá?

Engem nem úgy neveltek, hogy csak úgy beszólogassak másoknak, amúgy is túl lelkiismeretes gyerek vagyok, nem szeretek másokat bántani, ezzel szemben folyamatosan belém rúgnak, a labdát meg most én adtam hozzá, ez zavar a legjobban.

2013. máj. 15. 18:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Még az is megfordult bennem, hogy lehet azért ilyen paraszt, mert őt is baszogathatják rendesen. Kicsit csúnyácska a gyerek, aztán keres valakit magának akibe néha Ő is belerúghat.

Sajnos bennem van az a tudat, hogy milyen elb.szott élete lehet, ha neki ez okoz örömöt.

2013. máj. 15. 19:27
 12/21 anonim ***** válasza:

Csúnyácska a gyerek ? :D

Akkor meg ne nyomiskodj már... simán leolthatnád.

Kérdezd meg tőle, hogy nézett-e már tükörbe... vagy hogy, hogyvan bátorsága ilyen fejjel kimenni a nyílt utcára, nem hogy suliba... biztos sok az önbizalma, kérdezd meg tőle, hogy mire fel van ez a nagy önbizalom, hiszen te csak egy sz@rdarabot látsz, amikor ránézel...

Ennyi.. így oltsd be a kis cimborái előtt, utána rád se mer majd nézni.

2013. máj. 15. 19:39
 13/21 A kérdező kommentje:
Pali bácsi, magánórákat kéne vennem tőled oltogatásból :)
2013. máj. 15. 19:41
 14/21 anonim ***** válasza:

[link]

Van egy-két jó beszólás azért :)

pl. "Jajj te meg akkora gyökér vagyok, hogy a tévére ülsz és a kanapét nézed" :DDD

vagy... "olyan ronda vagy, hogy anyukád zsákba hordott óvodába/ hogy anyád megkért, hogy legyetek csak barátok " :DDDD

"úgy nézel ki int egy amputált láb" :DDD

2013. máj. 15. 19:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, majd ránézek :).
2013. máj. 15. 19:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Nehogy ránézz a linkre... ha ilyen hülye elcsépelt szóvicceket mondasz neki, csak kiröhögteted magad az egész osztállyal, mert nagyon erőltetettnek fog hatni.

Spontánnak kell lenned, határozottnak... ne ismerjenek rád az a lényeg, mintha beléd szállt volna valami szellem.

Mondom, találj ki valami olyasmit, mint én ott feljebb.. ha olyan ronda gyerek, akkor biztos nincsen barátnője, vagy lehet nem is volt... kezd el őt szűz kisfiúnak hívni. Attól tuti bekussol. (ha valóban olyan elcseszett a külleme, akkor ez a szüzes dolog nagyon befog találni)

2013. máj. 15. 19:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Az a gond tudod, hogy ha te ezt felveszed, és sértésként éled meg, akkor azzal bizonyítod be számára, hogy

a, Az vagy, és szégyelled

b, Nem szereted a cigányokat

Most, ha egyszerüen bele vigyorogsz a pofájába, és megmondod neki, hogy akár kolompár rezsőnek is hívhat nyugodtan, téged nem zavar, akkor szvsz abba hagyná.

Azért csinálja, mert látja, hogy téged idegesít. Nem kell reagálni. A reakció újabb tetteket szül. Ha egyszerüen egyáltalán nem reagálsz rá, akkor abba hagyja.

Képletesen nézzük úgy a helyzetet, mintha megszállta volna egy démon, ami a reakciókból él. Ha nem adsz neki enni, akkor előbb-utóbb éhen hal. Ne etesd a trollt, szokták mondani az interneten.

2013. máj. 16. 10:23
 18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó szerintem az a legjobb, ha rád hallgatok. Köszönöm a válaszodat.
2013. máj. 16. 13:02
 19/21 anonim válasza:
Akkor most már viselkedj úgy mint egy igazi cigány!Ha szemétkedik, de! csak is akkor ha szemétkedik! jól verd meg ott ahol senki sem látja, és mond azt neki csicska paraszt!
2013. dec. 5. 15:14
 20/21 anonim válasza:
Szia! Én roma vagyok,de ha cigányoznak (pedig nem látszik és nem is viselkedek úgy) akkor leszarom. Mert álltalábn a nagy magyar pasik 99% oda van hogy megfektessen egy ,, büdös cigányt". A kérdésedre a válasz: szard le hagy beszéljenek. Irígyek a szép bőrszínedre ha barna vagy ;)
2016. máj. 10. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!