Mi történt a GYIK "troll" (gusztustalan egy szó ez)
felhasználóival?
Hallod az én IQ-m 193 és mégse írok mindig okosat.
2013. máj. 13. 00:14
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
2013. máj. 13. 00:15
13/42 A kérdező kommentje:
Most például itt van ez a kedves úriember, aki a szólásszabadságra hivatkozik. Na most a szólás szabadságról annyit, hogy nem állhatok ki a parlament emelvényeire és jelenthetem ki azt péládul, hogy a cigánybűnözés ellen a magyar állam nem tesz semmit, és stb. Mivel a korámy ezt úgy állítja be, hogy semmi féle cigány bűnözés nincs ebben az orzságban, lásd a híradóban, amikor nem mondják ki, hogy cigány volt-e az az ember aki 3 embert brutális módon lemészártol 20000 forintért, mivel az diszkrimináció lenne a cigánysággal szemben ezért inkább a kormány nem is mond erről semmit. És mivel ők úgy állítják be, hogy cigánybűnözés nincs ezért, én sem mondtahom azt az embertársaimnak, hogy van. A szólásszabadságnak ezzel vége. Nincs olyan.
9,12! igaza van
kedves kérdező! néha kétségbeejtő, hogy milyen kérdések vannak
a válaszolok eldobják az agyukat, én megértem
így nem őket kéne piszkálni, hanem azt a sok értelmeset aki kiírja a kérdést N
2013. máj. 13. 00:16
#14 Nekem meg négy számjegyű az IQ-m, mégis kihagytam valamit. Nem sokat. Majdnem nyomot hagytam a világban.
2013. máj. 13. 00:17
16/42 A kérdező kommentje:
193-as IQval pedig az a neved, hogy Christiano Ronaldo. Gratulálok, nemtudom milyen falusi IQ tesztet töltöttél ki, de szerintem hibás volt.
17/42 A kérdező kommentje:
20#
És ki mondott erről bármit is? Itt most a szólásszabadásgról volt szó, nem a retardáltásgról. Attól függetlenül, hogy mindenki tudja, hogy a cigánybűnözés nagyon nagy mértékű az országban, nem szabad beszélni róla.
2013. máj. 13. 00:21
"Hát megvagy!!! Már mióta kereslek!! <3"
:D:D:D:D:D nagyon nagy :D
Kérdező:
"És ki mondott erről bármit is? Itt most a szólásszabadásgról volt szó"
Olvasd már el mit kérdeztél! :D
Abban hol van szó különféle etnikumok szabadidős tevékenységeiről?...sehol!
Ha így vesszük Offolsz, ráadásul még a kategória is rossz. Troll vagy tán? :)
2013. máj. 13. 00:24
16. ezen jót nevettem,milyen úriember ? Nő vagyok vazze.A cigány kérdést ne forszírozzuk,mert kitiltanak.Ettől függetlenül ha pontokkal is,de leírom a véleményem,lecarom a cenzúrát.
2013. máj. 13. 00:26
Kapcsolódó kérdések: