Hát igen voltam. Azt kell mondani, hogy aranyos, aztán nem kell sokat ránézni, kész. :D
2013. ápr. 21. 15:22
2/13 anonim válasza:
Akármennyire nem tetszik, jobban jársz ha azt mondod aranyos. Egy szülő sem szereti ha más csúnyának látja a gyerekét stb. Nekem sem tetszik minden baba, de próbálok rajta egy olyan részt keresni ami tetszik, pl. a szeme és akkor azt dicsérem.
2013. ápr. 21. 15:22
3/13 anonim válasza:
Így már én is jártam.Nem jó szitu.Persze a szülőknek szép de na ...én erre úgy reagálok hogy rávágom ahaaaaaaa,hát mit mondjak?Nem szép dolog hazudni de nem lehet mindig megmondani az igazat!:-)
2013. ápr. 21. 15:23
4/13 anonim válasza:
Nem tudom mért, de általában pont azok mutogatják nagyon a gyereküket, akinek ronda van. Lehet, hogy azért, mert ők is rondának látják, és ezzel akarnak önbizinyosságot szerezni, hogy nem is ronda. Tudom, most nagyon köcsög vagyok, de tényleg így vettem észre :D
2013. ápr. 21. 15:24
5/13 anonim válasza:
Az én lányunokatesóm volt kissé csúnyácska baba. A nagyanyja elvárta, hogy dicsérjük meg agyba főbe puszilgassuk, hogy hú, milyen édes. Ma már 11 éves és a nagyanyja azzal tömi a fejét, hogy milyen ocsmány kisgyerek volt....
Egyébként igen, mint valamelyik hozzászóló írta, mindig azt kell dicsérni, ami szép rajta. Az unokatesóm szeme gyönyörű volt, mindig azt dicsértük.
2013. ápr. 21. 15:37
6/13 anonim válasza:
hable
nem vagy köcsög,szerintem igazad van,én is így tapasztalom
2013. ápr. 21. 15:37
7/13 anonim válasza:
A szülőnek mindig gyönyörű a gyereke. Pont ugy, mint a szerelmes ember is gyönyörűnek latja a kedvesét.
Simán lehet egyebkent a gyerek aranyos attól, hogy szerinted nem szép.
2013. ápr. 21. 15:40
8/13 anonim válasza:
Szerintem sem függ össze az "aranyosság" és a szépség.--
2013. ápr. 21. 15:47
9/13 anonim válasza:
Én is voltam már így. A gyereknek nagyon csúnya nézése volt, mintha azt fontolgatná, hogy kiugrik a babakocsiból és megfolyt. Gyorsan el is mentem onnan. A másik meg az volt, amikor a kisgyerek nagyon kárörvendő volt. Beütöttem a fejem és elkezdett röhögni, meg direkt rugdosott maga körül mindenkit és nevetett. Maga a Gonosz.
2013. ápr. 21. 15:49
10/13 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, a kislánya elég csúnyácska szegény, amit tetézett azzal hogy lenyiratta a gyerek haját rövidre és fiú ruhákat ad rá... Tiszta kisfiú lett szegény gyerek.
Úgy szoktam megoldani hogy inkább nem mondok rá semmit, csak bólogatok mikor áradozik róla. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!