Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Voltál már ilyen helyzetben?

Voltál már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy ismerős párnak van egy borzalmasan rút kisfiúk van.

Én meg kínosan érzem magamat az ilyen kérdések miatt, hogy "Ugye milyen aranyos?" stb.

Én meg közben majdnem hányok a kölyöktől.

#ocsmány gyerek #gusztustalan kölyök
2013. ápr. 21. 15:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát igen voltam. Azt kell mondani, hogy aranyos, aztán nem kell sokat ránézni, kész. :D
2013. ápr. 21. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Akármennyire nem tetszik, jobban jársz ha azt mondod aranyos. Egy szülő sem szereti ha más csúnyának látja a gyerekét stb. Nekem sem tetszik minden baba, de próbálok rajta egy olyan részt keresni ami tetszik, pl. a szeme és akkor azt dicsérem.
2013. ápr. 21. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Így már én is jártam.Nem jó szitu.Persze a szülőknek szép de na ...én erre úgy reagálok hogy rávágom ahaaaaaaa,hát mit mondjak?Nem szép dolog hazudni de nem lehet mindig megmondani az igazat!:-)
2013. ápr. 21. 15:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mért, de általában pont azok mutogatják nagyon a gyereküket, akinek ronda van. Lehet, hogy azért, mert ők is rondának látják, és ezzel akarnak önbizinyosságot szerezni, hogy nem is ronda. Tudom, most nagyon köcsög vagyok, de tényleg így vettem észre :D
2013. ápr. 21. 15:24
 5/13 anonim ***** válasza:

Az én lányunokatesóm volt kissé csúnyácska baba. A nagyanyja elvárta, hogy dicsérjük meg agyba főbe puszilgassuk, hogy hú, milyen édes. Ma már 11 éves és a nagyanyja azzal tömi a fejét, hogy milyen ocsmány kisgyerek volt....

Egyébként igen, mint valamelyik hozzászóló írta, mindig azt kell dicsérni, ami szép rajta. Az unokatesóm szeme gyönyörű volt, mindig azt dicsértük.

2013. ápr. 21. 15:37
 6/13 anonim ***** válasza:

hable

nem vagy köcsög,szerintem igazad van,én is így tapasztalom

2013. ápr. 21. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:

A szülőnek mindig gyönyörű a gyereke. Pont ugy, mint a szerelmes ember is gyönyörűnek latja a kedvesét.

Simán lehet egyebkent a gyerek aranyos attól, hogy szerinted nem szép.

2013. ápr. 21. 15:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem függ össze az "aranyosság" és a szépség.--
2013. ápr. 21. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is voltam már így. A gyereknek nagyon csúnya nézése volt, mintha azt fontolgatná, hogy kiugrik a babakocsiból és megfolyt. Gyorsan el is mentem onnan. A másik meg az volt, amikor a kisgyerek nagyon kárörvendő volt. Beütöttem a fejem és elkezdett röhögni, meg direkt rugdosott maga körül mindenkit és nevetett. Maga a Gonosz.
2013. ápr. 21. 15:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen ismerősöm, a kislánya elég csúnyácska szegény, amit tetézett azzal hogy lenyiratta a gyerek haját rövidre és fiú ruhákat ad rá... Tiszta kisfiú lett szegény gyerek.

Úgy szoktam megoldani hogy inkább nem mondok rá semmit, csak bólogatok mikor áradozik róla. :D

2013. ápr. 21. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!