Fiuk ti hogy reagállnátok ha ezt megtudnátok a barátnőtökről?
Ha igaz barátság van köztetek egyikötök se jönne össze azzal a sráccal mivel nem akarnátok fájdalmat okozni a másiknak.
Valószinü neki fontosabb egy kaland mint a barátságotok és mégse voltatok olyan nagy barátnök...
Hogy érthető legyen 1 csaj: én vagyok
2 csaj aki szoba jon:legjobb barim
3 csaj aki szoba jon:aki osszejott a fiuval minket leszarva
Semmit. Lehet ő lesz élete szerelme, csinálnak 5 gyereket, és egyött élnek a paradicsomban.
Tetszett neki, összejöttek. Most azért szalassza el a lehetőséget, mert ti ketten beszarik vagytok és nem mertek kezdeményezni/nem kelletek a srácnak és nem próbált felszedni titeket? Jaj, ha olyan nagyon tetszik, és kezdeményez tuti nem mondott volna nemet egyikőtök sem.
Max. a volt pasik, jelenlegi pasik a tabuk, de ilyet, hogy azért legyen tabu, mert a másiknak is tetszik? Akkor azé lesz, aki neki is tetszik és kész. Ekkora hülyeséget, meg kombinálást. A pasi választott, ti meg epekedjetek akkor más után, ha már magatoknak nem bírtátok felszedni.
Köszi a vàlaszokat.ha valaki akar írni kerlek irjon még.
3 vàlaszolò.neked h esne ha a legjobb haverod szarva az érzéseidre összejönne a szerelmeddel??
Kösz,hogy az irásomat kritizàljàtok.
Amugy ha érdekel 5 vagyok nyelvtanbòl.
Ès nem tehetek rolla h telòrol nem lehet csak nagyon hosszu idő alatt helyesen irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!