Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy régen prostituált volt?
Egyáltalán nem érdekelne, még jobban imádnám mint egyébként. MErt így érezhető ,hogy nem egy prűd hülye, másként is lehet hozzáállni. Nem olyan rigalmatlan vacak begyöpesedett agyú, mint a nagyon családcentrikusok.
Ráadásul nagy előny, hogy már volt része faszban bőven, annyira nem biztos,hogy akar félreficánkolni, ha van mellette valaki aki tényleg megbecsüli. Az exprosti lányok szerintem hűségesebbek lehetnek, mivel már bőven volt lehetőségük kikalandozni magukat. Már ezerféle palit bekóstoltak, most már nem hajtja őket annyira a kíváncsiság. A személyiség amúgy is változik 3 évente a legtöbb embernél, a hozzáállás is. Az volt az ő multja, ő lezárta, és új életet kezdett. Már egy más szemlyiség lett, tapasztalattal, és kiéltséggel megfűszerezve. Ez pedig tartós viszonyhoz egy kiválló tulajdonság.
Szóval barátnőnek tökéletes választás volna szerintem.
/na nyilván, ha be van vizsgálva,hogy nincs nemi nyavajája/ Akkor engem tehát nem zavarna a mútja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!