Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a barátnőtökr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy régen prostituált volt?

Figyelt kérdés
A barátnőm most vallotta be, hogy régebben Svájcban k*rválkodott egy évig, mert szüksége volt a pénzre. Most 25 éves, ez 3 éve volt. Hatalmasat csalódtam, nem tudom, hogy mi lesz ezután, nem tudok rá úgy nézni, mint eddig.
2013. máj. 7. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kicsit néznék majd kérném csináljunk valami új figurát!!
2013. máj. 7. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem érdekelne, még jobban imádnám mint egyébként. MErt így érezhető ,hogy nem egy prűd hülye, másként is lehet hozzáállni. Nem olyan rigalmatlan vacak begyöpesedett agyú, mint a nagyon családcentrikusok.

Ráadásul nagy előny, hogy már volt része faszban bőven, annyira nem biztos,hogy akar félreficánkolni, ha van mellette valaki aki tényleg megbecsüli. Az exprosti lányok szerintem hűségesebbek lehetnek, mivel már bőven volt lehetőségük kikalandozni magukat. Már ezerféle palit bekóstoltak, most már nem hajtja őket annyira a kíváncsiság. A személyiség amúgy is változik 3 évente a legtöbb embernél, a hozzáállás is. Az volt az ő multja, ő lezárta, és új életet kezdett. Már egy más szemlyiség lett, tapasztalattal, és kiéltséggel megfűszerezve. Ez pedig tartós viszonyhoz egy kiválló tulajdonság.

Szóval barátnőnek tökéletes választás volna szerintem.

/na nyilván, ha be van vizsgálva,hogy nincs nemi nyavajája/ Akkor engem tehát nem zavarna a mútja.

2013. máj. 7. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Én elhagynám.
2013. máj. 7. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Mérgelődj kicsit probálj meg tullépni rajta!Azért nagy dolog ilyet bevallani!Őszinte volt!Ha tényleg úgy érzed ez neked sok akkor sajna azt kell,hogy mondjam inkább szakíts!De én kitartanék melette!Te nem vonhatod felelőségre a múltjáért.Meg szerintem így is elég szarul érzi magát!L/22
2013. máj. 7. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Kevés nő az aki nem kef.lt pénzért valaha életében...
2013. máj. 8. 13:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Elmennék és csinálnék egy tesztet , hogy nem e vagyok AIDS-es.
2013. máj. 8. 15:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Tévedés, szerintem a nők nagy többsége nem kefélt még pénzért.
2013. máj. 8. 17:46
 8/11 anonim válasza:
hát biztos hogy nem örülnék neki, és lehet hogy én is kérnék egy aids-es tesztet, de nem szakítanék vele...és mi van azokkal a trófeagyűjtő pasikkal akik minden hétvégén 1 vagy több csajt dugnak meg...szal na...lehetne itt hibát keresni mindenkibe
2013. máj. 8. 18:18
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es , én is ezen a véleményen voltam régebben...
2013. máj. 8. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:
én elhagynám fúúj
2013. máj. 9. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!