Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátotokról/barátnőtökről kiderülne hogy roma?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat!2013. ápr. 7. 14:59
1/15 anonim válasza:
Azt már ki lehet szűrni az elején :D:D:D Viselkedés (esetleg bőrszín.)
2/15 anonim válasza:
letojnám mert szeretem főleg ha normális és szeret ő is
3/15 anonim válasza:
Szerintem ha valakit megszeretsz, akkor semmit nem jelent a származása.
5/15 anonim válasza:
1! még szerezzél tapasztalatot, vannak fehér és szőkék is köztük, még az arc vonásairól sem jössz rá,
kedves kérdező! ez engem nem befolyásol, főleg ha szeretem
nincsenek előítéleteim sem N
7/15 anonim válasza:
Ha normális családi élete van, nem állnak kapcsolatban csalós, hazudós, gyilkolós romákkal, emellett ápolt, csinos, igényes, tanult, akkor nem zavarna.
És a konklúzió: Ilyen roma nő nincs :D
8/15 anonim válasza:
Figyu, ha eddig fel se tűnt, hogy roma, mert normálisan viselkedett, jó a kapcsolatod vele és szeretitek egymást, akkor most mégis mit változtat a dolgon, hogy elmondta?
Tudod, pont. De ettől ő még nem lett más ember, ugyanaz, akit megismertél és megszerettél. Ha eddig jó volt vele és szereted, akkor nem hiszem, hogy pont ezek után változna bármi is...
9/15 anonim válasza:
Fel lehet ismerni, még akkor is ha fehér vagy vörös. Meg ott van a család. Ha már összejöttünk, és ismerem régóta, nem bánnám, de kizárt, hogy hosszú ideig ne figyeljek fel erre.
10/15 anonim válasza:
Ha igaz barátja vagy és ő is neked akk miért érdekel egyáltalán?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!