Belemennétek ebbe?

Figyelt kérdés
Egy barátom kimegy külföldre és venni szeretne ehhez egy telefont, amivel praktikusabb lenne az ottlét több szempontból is...viszont nem vásárolhat még 4 hónapig, mert exe tartozást csinált neki és így csak letéttel vásárolhatna. Arra kért, hogy mivel ő nem vehet csomaggal telefont, ezért megtenném-e neki, hogy felvesszük az én nevemre, természetesen ő fizetne mindent( függetlenítést, havi díjat), függetlenítené a mostani telefont és azt nekem adná, itt hagyná a SIM kártyát is, úgysem beszélne külföldről, csak alkalmazások, net stb miatt kéne neki ez a modell, amit jobban kihasználhatna. Amint hazajön, akkor meg a nevére venné a csomagot ( külföldön keresett pénzből) Szeretnék segíteni neki, nincs jó anyagi helyzetben, viszont tartok is a dologtól, mindig bármi megtörténhet....szóval nem tudom, nem szeretném cserben hagyni úgymond, viszont bizonytalan is vagyok.
2013. máj. 8. 23:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy a kérdező ne menjen ebbe bele, de ti nem olvastátok végig a kérdést?

A sim kártyát NEM akarja külföldre vinni, hanem itt hagyná a kérdezőnél, csak a netezésre is alkalmas telefon kell neki.

2013. máj. 9. 00:33
 22/25 anonim ***** válasza:

Egy rokonom (közeli) pénzt kért kölcsön, két hétre.

3 éve nem láttuk. Sem őt, sem a pénzünket. Ne a szívedre, az eszedre hallgass, és ne menj bele.

2013. máj. 9. 06:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, ha nagyon netezős telefon kell neki, megoldja majd az első fizetéséből, vagy vesz kint egyet használtan, ráadásul minden kint dolgozó ismerősöm azt fújja, hogy külföldön mennyivel jobban megéri elektronikai cuccokat venni. Praktikum és kényelem...majd a saját zsebére praktikumozzon mindenki, és ne máséval verje a csalánt. Annyi más lehetősége is lenne, mint ahogy az előttem lévők is írták...Ne dőlj be neki, kérjen meg mást. Mellesleg ki az a hülye, aki itthoni csomaggal akar kint telefont használni? Ha meg csak a készülék kell neki, vegyen használtat, vagy menjen ki, és ott szerezzen egyet. Több ponton sántít az egész, a barátod vagy nagyon hülye és tapasztalatlan (akkor ezért nem szabad belemenni) vagy vaj van a füle mögött.
2013. máj. 9. 08:53
 24/25 anonim ***** válasza:

Tök mindegy kell-e neki a SIM vagy sem. Itthon előfizetéssel sem jelentősen olcsóbb a telefon, mint anélkül, csak akkor, ha valami brutális havidíjat meg tarifahűséget írsz alá vagy két évre. Sokra megy vele, ha itthagyja a SIMet, ha itthagy neki vele egy médiamániaikszel díjcsomagot is és bäszik fizetni a havi 17 ezret.

Meg mi az, hogy mikor hazajön vesz a nevére egy csomagot? Az eszébe se jutna, hogy tulajdonosváltással átvehetné hűségestől, amit a nyakadba varrt?

Mondjad neki, hogy menjen be az Edigitalba vagy valami ilyen helyre és vegyen ott mindenféle nélkül telefont, még függetleníteni se kell, vadiúj. Múltkor vettünk galaxy sII-t 82-ért, független, vadiúj, vodafonnál ha 83 ért akarod megvenni, akkor még van egy 26 ezres kezdőrészlet, meg utána 5400-as havidíj akkor is, ha egy percet se beszélsz.

Ez nagyon büdös, tényleg csak akkor olyan jelentősen olcsóbb az előfizetéses telefon, ha havonta rohadt sokat fizetsz azt meg még ki is mondja, hogy a nyakadba varrná. Hát hülye vagy te?

2013. máj. 9. 12:38
 25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt a csomagot vette volna át tulajdonváltással, lehet, félreérthetően írtam...de msot már mind1, megbeszéltük, hogy nem, azt mondta megérti,hogy nem szeretném, majd megoldja másként.
2013. máj. 9. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!