Ti belemennétek ebbe?
Már ne is haragudj, de miért lógsz az iskolából, hm???? 12 év alatt egy igazolatlant sem gyűjtöttem be anno, neked pedig kicsit több mint fél év alatt 28-at sikerült?
Járj csak szépen iskolába. Ha tanulsz magasabb végzettséged lesz és jobb munkád.
Iskola fontosabb.Külföld megvár.Külföld nem habos torta.Ott te csak külfoldi leszel.Kell:tökéletes nyelvtudas.Valamennyi kezdö penz.Lehet honvagyad lesz.Lehet nem tetszik a munka.Lehet te nem fogsz nekik tetszeni
Lehet atmeneti munka lesz csak.Az is lehet nincs is munka:))Tessék nem logni a sulibol.Majd ha elvégezted tervezheted a külföldi életet.
Már nagykorú vagy, ha kirúgnának az iskolából olyan sok veszteni valód nincs.
A szüleidet megértem, de mivel nem egy teljes ismeretlenbe mész kicsit más.Gondold át azért, hogy ha nem úgy történne ahogy eltervezed arra a bizonyos barátra mennyire lehet számítani.
Abból az 1200 Euróból még szépen lejön a lakás ára, a kaja, a közlekedés, a ruházkodás, egyéb szórakozás és már el is ment. Mielőtt nagyon beleélnéd magad...
Maradj itthon, végezd el a sulit, ez a legfontosabb most!
Második vagyok.
Min gondolkodsz akkor? :) Ma már nem ér sokat a diploma...
Illetve van, amikor pár ember el tud vele helyezkedni, és ennek nagyon örülök! És sajnálom azokat, akik nem tudnak vele, mert tudom, hogy milyen, ha fölöslegesen gürizel valamiért :S
De attól te még menj ki dolgozni! Sokan lepontoztak engem... miért, nem fontosabb a pénz, mint a diploma? A keményfedeles kis oklevélkémet nem fogják nekem lehúzni a kasszánál a Tescoban, viszont a bankkártyámat már igen...
minden esetre kíváncsi lennék meddig húznád a munkahelyen, és hogy ott mit szólnak majd ahhoz, amikor elalszol, és 1-2 órára már nem lesz kedved bemenni... vajon hány igazolatlan után vágnak ki. 1?
Tanulnod kell még, ha nem is a papírért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!