Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti belemennétek ebbe?

Ti belemennétek ebbe?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz minden a szüleim vállalkozása nem megy jól és hol van pénzünk hol nincs elég rossz így nekem.A suliba meg annyi igazolatlanom van ,hogy lehet ki rúgnak (28 és 30-tól kiraknak) most van egy lehetőségem ,hogy külföldre menjek a barátommal dolgozni az állás elvileg jó mivel a barátja kint van szintén a barátnőjével és már voltak ott egyszer csak hazajött felmondani szóval nem hinném,hogy átverés és márciusban mehetnénk is csak a sulit nem lehet halasztani szóval ha abbahagyom nem tudom folytatni csak fizetősön,és a szüleim nem tudom mit szólnának hozzá nagyon féltenek 20 éves vagyok egyébként de csak enm szólhatnak bele ez az én életem én döntéseim nem?
2013. febr. 9. 20:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Már ne is haragudj, de miért lógsz az iskolából, hm???? 12 év alatt egy igazolatlant sem gyűjtöttem be anno, neked pedig kicsit több mint fél év alatt 28-at sikerült?

Járj csak szépen iskolába. Ha tanulsz magasabb végzettséged lesz és jobb munkád.

2013. febr. 9. 20:48
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
Én ma már azt mondom, hogy a pénz fontosabb, mint a diploma...
2013. febr. 9. 20:54
 3/17 anonim válasza:
100%

Iskola fontosabb.Külföld megvár.Külföld nem habos torta.Ott te csak külfoldi leszel.Kell:tökéletes nyelvtudas.Valamennyi kezdö penz.Lehet honvagyad lesz.Lehet nem tetszik a munka.Lehet te nem fogsz nekik tetszeni

Lehet atmeneti munka lesz csak.Az is lehet nincs is munka:))Tessék nem logni a sulibol.Majd ha elvégezted tervezheted a külföldi életet.

2013. febr. 9. 20:55
 4/17 A kérdező kommentje:
azért mert az idióta orvosom nem adott igazolást 3 napról aztán még elaludtam párszor és nem mentem már be 1-2 órára és így összegyűlt és ha elvégzem munkát is alig találnék vele olyan szar és a fizetésem kb 70 ezer lenne amivel kitörölhetem a seggem .. ott megy 1200 eurót keresnék!!!
2013. febr. 9. 20:57
 5/17 anonim válasza:
70%

Már nagykorú vagy, ha kirúgnának az iskolából olyan sok veszteni valód nincs.

A szüleidet megértem, de mivel nem egy teljes ismeretlenbe mész kicsit más.Gondold át azért, hogy ha nem úgy történne ahogy eltervezed arra a bizonyos barátra mennyire lehet számítani.

2013. febr. 9. 21:01
 6/17 anonim válasza:
100%
ha már eldöntötted, hogy mit fogsz csinálni, miért itt írogatsz? szerintem nagyon kevés ember van, aki támogatná, vagy bólogatna az ötletedre... óriási nagy szerencse kell ahhoz, hogy összejöjjön egy ilyen meló és minden stimmeljen körülötte... és nagyon sok csúnya sztorit lehet hallani..
2013. febr. 9. 21:01
 7/17 anonim ***** válasza:

Abból az 1200 Euróból még szépen lejön a lakás ára, a kaja, a közlekedés, a ruházkodás, egyéb szórakozás és már el is ment. Mielőtt nagyon beleélnéd magad...

Maradj itthon, végezd el a sulit, ez a legfontosabb most!

2013. febr. 9. 23:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Min gondolkodsz akkor? :) Ma már nem ér sokat a diploma...

Illetve van, amikor pár ember el tud vele helyezkedni, és ennek nagyon örülök! És sajnálom azokat, akik nem tudnak vele, mert tudom, hogy milyen, ha fölöslegesen gürizel valamiért :S

De attól te még menj ki dolgozni! Sokan lepontoztak engem... miért, nem fontosabb a pénz, mint a diploma? A keményfedeles kis oklevélkémet nem fogják nekem lehúzni a kasszánál a Tescoban, viszont a bankkártyámat már igen...

2013. febr. 10. 00:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Különben is... a barátoddal mész, plusz a barátod haverjaival, úgyhogy ilyen szempontból sem olyan veszélyes. Nem hiszem, hogy olyan nagy zűr lenne ezzel a munkával, hiszen láthatod, hogy mások is dolgoznak ott...
2013. febr. 10. 00:12
 10/17 anonim ***** válasza:

minden esetre kíváncsi lennék meddig húznád a munkahelyen, és hogy ott mit szólnak majd ahhoz, amikor elalszol, és 1-2 órára már nem lesz kedved bemenni... vajon hány igazolatlan után vágnak ki. 1?

Tanulnod kell még, ha nem is a papírért...

2013. febr. 10. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!