Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti belemennétek ebbe?

Ti belemennétek ebbe?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz minden a szüleim vállalkozása nem megy jól és hol van pénzünk hol nincs elég rossz így nekem.A suliba meg annyi igazolatlanom van ,hogy lehet ki rúgnak (28 és 30-tól kiraknak) most van egy lehetőségem ,hogy külföldre menjek a barátommal dolgozni az állás elvileg jó mivel a barátja kint van szintén a barátnőjével és már voltak ott egyszer csak hazajött felmondani szóval nem hinném,hogy átverés és márciusban mehetnénk is csak a sulit nem lehet halasztani szóval ha abbahagyom nem tudom folytatni csak fizetősön,és a szüleim nem tudom mit szólnának hozzá nagyon féltenek 20 éves vagyok egyébként de csak enm szólhatnak bele ez az én életem én döntéseim nem?
2013. febr. 9. 20:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket én is úgy gondolom,hogy jó lesz igaz nem könnyű de azért 1200 eurót nem keresnék ha itthon maradnék és elvégezném a sulit 100 ezret sem keresnék azért ez elég elszomorító ,hogy halálra dolgoznám magam meg nagy felelőség lenne rajtam ha a szakmámban dolgoznék és még 100 ezret sem keresnék ott meg jóval többet és nem kell szakmai végzettség hozzá csak érettségi.
2013. febr. 10. 09:36
 12/17 Flector 67 ***** válasza:

Azért abban ne legyél olyan biztos, hogy rögtön kapsz melót.

Az 1200 euró külföldön egy vicc. Végzettség, papír nélkül ettől többet pedig egész életedben nem fogsz kapni. Ahogy előttem is említették, ott nem fogják szeretni, ha nem jársz be melózni, főleg osztrákok, németek.

Az iskola legalább kicsit rendre nevelne.

Ellenben a te életed, a te dolgod. Ha el szeretnéd szúrni, csak hajrá.

2013. febr. 10. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Még mindig nem fogtad fel, hogy az az 1200 Euró pikk-pakk el fog menni. Kint egy albérlet nem 30-50000 forint, ahogy te azt elképzelted. A tömegközlekedéshez a bérlet sem 5000 forint, és akkor még nem mondtam mindent...

A nyelvet beszéled egyáltalán?

2013. febr. 10. 11:56
 14/17 A kérdező kommentje:
szállás ingyen van és a kaja is (persze úgy is veszünk még magunknak mást) és nem beszélem semmilyen szinten a nyelvet de nem követelmény én angolul tudok sok helyen értik azt is.
2013. febr. 10. 12:04
 15/17 Flector 67 ***** válasza:
Egy egész életen át ingyen lesz majd a szállás, meg az étel? A gyereknek is? Hát mondjuk a németek, osztrákok nem fognak veled angolul beszélgetni, jobb ha most tudod.
2013. febr. 10. 13:07
 16/17 A kérdező kommentje:
nem egész életembe akarok ott dolgozni -.- csak ameddig összeszedem magam anyagilag
2013. febr. 10. 15:51
 17/17 Flector 67 ***** válasza:
Jó, de utána mi lesz? Végzettség nélkül nem fogsz feljebb lépni.
2013. febr. 10. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!