Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A legtöbb lánynak miért nem...

A legtöbb lánynak miért nem jönnek be a PÁWA fiúk?

Figyelt kérdés

teljesen komcsi a kérdés.

mi páwák is ugyanolyannok wagyunk mint a többi fiú csak mi ápoltabbak wagyunk mégpedig sokkal. Szép a hajunk a legmenőbb zenéket halgatjuk de mégis mintha lenéznének minket. pedig a többi páwa szerint tökéletesek wagyunk.

szercsihkeh ;)) MERT MI MEGTEHETJÜK.

De miért nem tetszek a lányoknak ? supra cipőt hordok, lila csőgatyát, kivágott rózsaszín pólót, nagy keretü szemcsit (üveg nincs bent) , adidas tasi, adidas tornazsák.

mégis lenéznek , ezen az oldalon is tapasztalltam. miért ? Miért nem menő páwáskodni ?

fikázást nem kérek lécikeh!

2013. máj. 8. 10:27
1 2 3 4
 31/35 Ian Catman ***** válasza:
68%

Utánanéztem, honnét ered a PÁWA kifejezés. Ezt a kérdezőnek is jelzem, mert nem gondolom, hogy a szépítkezés mellett olvasásra is lenne ideje. A négy nagy budapesti (vagy általuk annak tartott legjobb budapesti) pláza kezdőbetűiből áll össze, Polus, Árkádia, Western, Arena (de nem biztos én nem ismerem úgy ezeket.) Éspedig azért, mert csak az a trendi nekik, aki a napjait és éjjeleit ott tölti (és nem holmi tanulással vagy munkával), és töviről hegyire ismeri a plázák alaprajzát, a legdivatosabb helyeket, és a legtrendibb lenyalt frizurákat.

...Namost a gond nem is igazán ez.

Hanem az, hogy a PÁWA életstílushoz hozzá tarozik, kötelezően, MINDENKI MÁS LENÉZÉSE, aki nem PÁWA és nem követi az ő páváskodásukat.

Szerintem akinek az az életfilozófiája, hogy aszerint néz le embereket, hogy trendi drága cuccokat hord-e vagy nem, az ne csodálkozzék, ha leköpik az utcán.

..És akkor még olcsón megúszta.

2013. máj. 24. 11:41
 32/35 anonim ***** válasza:
ne etesd a trollt
2013. jún. 3. 14:34
 33/35 anonim ***** válasza:
azért, mert nekünk férfi kell, nem lány típusú b.zeráns divatmajom -.-"
2013. aug. 31. 15:13
 34/35 anonim válasza:
Te mekkora egy igazi hülye gyerek vagy. Helyesírásodra figyelj inkább mint az öltözködésedre! Még a korodra lennék kíváncsi ami kb 12, de lehet sokat mondtam.
2013. szept. 7. 17:44
 35/35 anonim válasza:

Maradj PÁWA!!! Páwák FOREVER <3

En is az vagyok ;)

2014. júl. 8. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!