Miért ilyen rövid a legtöbb lánynak a körme? Miért nem növesztik meg szépre?
Vagy nekik ez tetszik?
Pl: [link]
Szerintem iszonyat ronda mikor kilátszik az ujj vége, nem hiszem el hogy ne nőne meg a körmük normálisra.
Van, akinek pl. a világért sem nő nem szép hosszúra a körme, mert nagyon gyenge, vékony és mindig betöredezik. Régen nekem is ilyen volt, szerettem volna megnöveszteni, de néhány rossz élmény után már nem is próbálkoztam, mert borzalmasan fájt, amikor kb. felére visszatört a körmöm és a körmöm alatti hús is kilátszott. Az, hogy nem volt szép látvány egy dolog, de nagyon fájt is. Végül normalizálódott a helyzet, találam megoldást a problémámra, most már sokkal erősebb és egészségesebb a körmöm, mint korábban. Ezért meg is tud nőni a körmöm, de nem szoktam hagyni, hogy nagyon hosszú legyen, mert akkor elvékonyodik és könnyen betörik. Általában az ujjam végéig vagy pár mm-vel tovább ér a körmöm.
Viszont a rövid köröm is lehet szép, ha ápolt. Vannak akik egyébként nem bírják elviselni, ha hosszú a körmük.
Ez egyébként ízlés dolga, nekem a rövid köröm is tetszik, ha igényes, ápolt.
17/L
Nekem azért ennél egy picit hosszabb.
1. Amúgy én pl kontaktlencsés vagyok, és volt már, h nagy körömmel belekaptam a szemembe.
2. Rövid körmökön sokkal szebbek az élén színek.
3. Utálom, ha a kül krémek, testápolók a körmöm alá mennek.
4. Vmelyik ujjamon gyorsabban nő, így nem egyforma és mindig formázgatni kéne.
Rám is pont igaz, amit az utolsó válaszoló írt!
Krémek, kontaktlencse, nem egyformák a körmeim.
Nekem nem rövid pedig állítólag ez a divat.
Nagyjából ilyenre hagyom meg. [link]
Van amikor nagyobb.
És nem is ronda mert én is francia lakkozom és már gyakorlott vagyok benne.Nem törik és le van reszelve.Mindig nagyon figyelek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!