Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ilyen rövid a legtöbb...

Miért ilyen rövid a legtöbb lánynak a körme? Miért nem növesztik meg szépre?

Figyelt kérdés

Vagy nekik ez tetszik?

Pl: [link]

Szerintem iszonyat ronda mikor kilátszik az ujj vége, nem hiszem el hogy ne nőne meg a körmük normálisra.

2012. szept. 18. 18:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nekem most is hosszú, meg így is szoktam hagyni. akkor vágom le ha pl. letört az egyik és egyformára kell csinálni. de utána újra megnövesztem.
2012. szept. 18. 19:01
 2/19 anonim ***** válasza:
70%
Engem például iszonyatosan zavar ha hosszú a körmöm! Anyu mondta is hogy miért vágom ilyen rövidre,de szerintem nem csúnya,mert a lényeg az,hogy ápolt legyen!
2012. szept. 18. 19:03
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem is azt mondom hogy 2 cm-esre növessze meg mindenki, de legalább az ujja végét takarja a köröm... Mert ez a rövid épp olyan csúnya mint egy rágott köröm. Főleg ha ki is van festve.
2012. szept. 18. 19:05
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
nekem 16 éves létemre rövid a körmöm és csak egy átlátszó körömlakkal van lefestve. nagyon zavar, ha hosszú.
2012. szept. 18. 19:10
 5/19 anonim ***** válasza:
Nekem a linkeltnél egy kicsivel hosszabb, de nem sokkal. Régebben hosszúra meg szoktam növeszteni, mindenki azt hitte, hogy műkörmöm van. Januárban levágtam tövig államvizsga előtt, mert nem értem rá festegetni, és azóta nem nő meg. Ahogy lesz kb. 2 mm a lenövés, elkezd rétegekre válni és beszakadozik. Szedek vitamint, de így is. A mosogatás, takarítás miatt állandóan le kell vágni, képtelenség megnöveszteni.
2012. szept. 18. 19:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfeszülök sem nő meg hosszúra a körmöm. Ilyesmi szokott lenni mint a képen, nem fekete az alja, nem rágom. Lakkozni maximum színtelennel szoktam.
2012. szept. 18. 19:14
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek pl. a világért sem nő nem szép hosszúra a körme, mert nagyon gyenge, vékony és mindig betöredezik. Régen nekem is ilyen volt, szerettem volna megnöveszteni, de néhány rossz élmény után már nem is próbálkoztam, mert borzalmasan fájt, amikor kb. felére visszatört a körmöm és a körmöm alatti hús is kilátszott. Az, hogy nem volt szép látvány egy dolog, de nagyon fájt is. Végül normalizálódott a helyzet, találam megoldást a problémámra, most már sokkal erősebb és egészségesebb a körmöm, mint korábban. Ezért meg is tud nőni a körmöm, de nem szoktam hagyni, hogy nagyon hosszú legyen, mert akkor elvékonyodik és könnyen betörik. Általában az ujjam végéig vagy pár mm-vel tovább ér a körmöm.

Viszont a rövid köröm is lehet szép, ha ápolt. Vannak akik egyébként nem bírják elviselni, ha hosszú a körmük.

Ez egyébként ízlés dolga, nekem a rövid köröm is tetszik, ha igényes, ápolt.

17/L

2012. szept. 18. 19:15
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

Nekem azért ennél egy picit hosszabb.

1. Amúgy én pl kontaktlencsés vagyok, és volt már, h nagy körömmel belekaptam a szemembe.

2. Rövid körmökön sokkal szebbek az élén színek.

3. Utálom, ha a kül krémek, testápolók a körmöm alá mennek.

4. Vmelyik ujjamon gyorsabban nő, így nem egyforma és mindig formázgatni kéne.

2012. szept. 18. 19:24
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Rám is pont igaz, amit az utolsó válaszoló írt!

Krémek, kontaktlencse, nem egyformák a körmeim.

2012. szept. 18. 19:37
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem rövid pedig állítólag ez a divat.

Nagyjából ilyenre hagyom meg. [link]

Van amikor nagyobb.

És nem is ronda mert én is francia lakkozom és már gyakorlott vagyok benne.Nem törik és le van reszelve.Mindig nagyon figyelek rá.

2012. szept. 18. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!