Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ilyen rövid a legtöbb...

Miért ilyen rövid a legtöbb lánynak a körme? Miért nem növesztik meg szépre?

Figyelt kérdés

Vagy nekik ez tetszik?

Pl: [link]

Szerintem iszonyat ronda mikor kilátszik az ujj vége, nem hiszem el hogy ne nőne meg a körmük normálisra.

2012. szept. 18. 18:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Megnőne... sokáig elég hosszú körmökkel flangáltam.

Aztán egyszer meguntam, idegesít, és azóta ha kicsit is hosszabb, megőrülök tőle.

Hogy neked nem tetszik, az már nem az én bajom ugye. :D

2012. szept. 18. 19:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is kontaktlencsés vagyok és a hosszú köröm kifejezetten veszélyes is lehet ebben az esetben.

a hosszú körmöt azért nem szeretem mert:

a krém más piszok jobban alámegy, nem akarok bajlódni azzal hogy mosogatás egyéb kézimunka közben letörik, nehezebb gépelni

2012. szept. 18. 20:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ó, én megnöveszteném... Éveken keresztül félcentis körmeim voltak, és mindig a sajátom volt... De masszőr leszek hamarosan és masszőröknek tulajdonképpen tilos az ujjbegyen túlnőtt köröm, és rettentő kényelmetlen vele masszírozni... Növeszteném én, de sajna ezt hozta az élet, ezt az áldozatot meghozom érte...

19/L

2012. szept. 18. 20:03
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Fiatal lányokon nem is tudnék elképzelni más körmöt mint rövidet, valamiért ha hosszút látok valakin kiábrándulok belőle, akkor is ha egyébként teljesen szimpatikus a lány.

A hosszó köröm nagyon nőies, nem való 16-24 éves korosztálynak, leginkább 30fölött látok hosszút nőkön, de az a korosztály távolról is sok hozzám

Rövid pirosra kent, nyami :D

20/F

2012. szept. 18. 20:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem például azért ilyen rövid a körmöm, mivel most kezdtem a fodrász szakmát és még igy is elég nehéz kezelni a hajat satöbbi.. nem még hosszú körmökkel. Szóval nem kéne egyből minősíteni a másikat, hogy iszonyat ronda. Lehet később az illető iszonyat ronda fejet varázsol rátok :))
2012. szept. 18. 20:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapól úgy nő a körmöm (olyan alakú, típusú, vagy nem tudom hogy nevezzem), hogy nem ér az ujjaim végégi csak akkor, ha baromi hosszúra megnövesztem, De mivel papír vékonyak, és állandóan letörik, nem is tudom addig megnöveszteni.

Ráadásul nekem már csak a suli miatt nem lehet hosszúra hagyni.

2012. szept. 18. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:

én néha megnövesztem, de nagyon sokszor lakkozom a körmömet. Ha hosszúak, akkor csak a francia manikűr mutat rajta jól más nem és elég macerás lenne mindig alakítgatni rajta. Ezért inkább rövidre hagyom meg, mert egy piros vagy akár egy nude színű lakk krva hülyén néz ki a hosszú körmökön szerintem...

19/L

2012. szept. 18. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert letörik,mert ezzel nem lehet pl zenélni
2012. szept. 21. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem csúnya a rövid köröm.

Én már kb 2 éve viselek gél lakkot. Engem semmiben sem akadályoz .Mindig olyan 1,5-2 cm szokott lenni, még a körmös is csodálkozik rajta hogy nem töröm le és hogy ilyen gyorsan nő .

21/L

2017. dec. 18. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!