Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A legtöbb lánynak miért nem...

A legtöbb lánynak miért nem jönnek be a PÁWA fiúk?

Figyelt kérdés

teljesen komcsi a kérdés.

mi páwák is ugyanolyannok wagyunk mint a többi fiú csak mi ápoltabbak wagyunk mégpedig sokkal. Szép a hajunk a legmenőbb zenéket halgatjuk de mégis mintha lenéznének minket. pedig a többi páwa szerint tökéletesek wagyunk.

szercsihkeh ;)) MERT MI MEGTEHETJÜK.

De miért nem tetszek a lányoknak ? supra cipőt hordok, lila csőgatyát, kivágott rózsaszín pólót, nagy keretü szemcsit (üveg nincs bent) , adidas tasi, adidas tornazsák.

mégis lenéznek , ezen az oldalon is tapasztalltam. miért ? Miért nem menő páwáskodni ?

fikázást nem kérek lécikeh!

2013. máj. 8. 10:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
egyáltalán mit jelent az h pawa???azt h minden v betüt w-vel írtok?ez most az új?igaz az emosok is eltüntek,hálisten.szerintem ez a pawaskodás is max 2-3év és lecseng.azt majd egy jót röhögsz magadon hogy ilyen korszakod is volt.és majd akkor rá jössz hogy miért nem jöttetek be a lányoknak.addig nyomúlhatsz ilyen pawa csajokkal meg kisfiúkkal.
2013. máj. 8. 21:09
 22/35 anonim ***** válasza:

nah cöhh, ugorjál fejeshht anyádbaa-.-" nejavicsál ki engemm, mert nekem ish van egyénisgem (L)

azthiszed tucc walamith? me nem iisshh.

szal inkább koccoljáll innen me itt nem terem neked creampiee értedhhhh? nah oksika tsőő ^^

2013. máj. 8. 21:24
 23/35 anonim válasza:
100%
most akkor hogy van ez?? a páwák különbek mint a normális fiúk? miért vagy ápoltabbak? és nekem pl. túl b*zis az ilyen stílus "bocsikahh" csak úgy mellékesen legmenőbb zene? pff -,-'
2013. máj. 8. 21:41
 24/35 anonim válasza:
100%
bocsánat: miért vagy ápoltabb?
2013. máj. 8. 21:42
 25/35 anonim válasza:
100%
bocsánat: miért vagy ápoltabb? o.O
2013. máj. 8. 21:42
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

21-es vagyok.

azt a belinkelt zenét komolyan gondoltad,kérdező?

na takarodj azzal a zenével.szerinted az menő??????

nagy a baj,nagy a baj!!!!

2013. máj. 8. 21:59
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

ZZ Top - Bad to the Bone

http://www.youtube.com/watch?v=Djj7jW6ny2M

A menő zene itt kezdődik.

2013. máj. 8. 23:02
 28/35 Ian Catman ***** válasza:
100%

Talán mert a "legtöbb lány" egészséges, és egészséges pasit is akar. Nem pedig olyant aki többet törődik a saját külsejével mint bármi mással, vagy bárki mással.

"azt a srácot aki a nap huszonnégy órájából huszat a frizurájával és egyéb szőrzetei epilálásával tölt, a kanizsai kocsmában nem pasinak hívjuk, hanem kisköcsögnek."

(Boncz Géza után szabadon. Nem, mintha a szépítkezések mellett lenne időd olvasni...)

2013. máj. 9. 11:37
 29/35 Synesztro ***** válasza:
100%
25/F Kérdező. Először is elárulok valamit a hetero nőkről: PASI kell nekik, vagyis olyas valaki, aki jóképű, vagány, jó a dumája nem félős típus, és kiáll érte, megvédi, számíthat rá stb. Szerinted már csak ezzel a leírásoddal is rád illik a kép? Ne érts félre, általában senkit sem áll szándékomban bántani,(ahogy most sincs), de az igazság az, hogy ha ez a páwa dolog olyan menő (megjegyzem én is most hallok róla először, és fogalmam sincs mi a fenét takar) akkor miért nem keresel magadnak a saját klikkedből lányt? Vagy ez csak fiú klikk?(tényleg nem tudom, a komcsinál nekem is a kommunista jelző esett le először:S:)) egy rockker lány általában, bakancsos, hosszúhajú rockker fiúval szeretne ismerkedni, ez minden klikknél így van. Ami a másik dolog. Ahogy öltözködsz, az nem biztos hogy menő, max annyi jön le belőle, hogy van rá pénzed, vagy a szüleidnek, hogy megvegyék. Ez alapján viszont vagy csak a pénzedért közeledik egy csaj, a rosszabbik, hogy a szegényebb részlegnél közútálatnak fogsz örvendeni, magamutogatásért, és felvágásért.:S A zenei stílus, és a beszéd pedig önmagában elegendő arra, hogy a lányok messzire kerüljenek. Tudod ez a kistopfel vagy hogy a francba ejtik M.O.n egy kicsit sem a legmenőbb zene, (mellesleg érdekelne hogy-hogy táncolsz rá) a "klasszcsi a szemcsid" című bepróbálkozásnál pedig szinte 100% hogy le b.ziz egy csaj, kiröhög és tovább megy, mivel ez tényleg B.ZIS.Elárulom továbbá azt is, hogy a páva mint állat, mindíg is a hiúság képe volt, a farktolla miatt. Tudod ha valaki különcködik az nem baj, de 2 dolog lehetséges: Vagy divatot teremt, vagy iszonyatosan nagyot fog égni az utcán. Te szerinted merre tartasz?
2013. máj. 10. 07:08
 30/35 anonim válasza:
100%
Mert tudod, léteznek normális lányok is a földön, akik nem szenvednek ízlésficamban. :)
2013. máj. 23. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!