Egy 25 éves fiú mindig megaláz, de közben hajt rám. Miért csinálja ezt?
19 éves vagyok és most nem járok egyetemre, mert kellett egy év, hogy eldöntsem, mit szeretnék, de szeptemberben elkezdem. Számára ez elítélendő, hiszen ő már a mesterképzést végzi. Szeretem a kevésbé ismert zenekarokat, de emellett néhány kommersz előadót is kedvelek, mint pl. Rihanna néhány számát. Ez is hatalmas bűn.
Mondtam neki, hogy ha ennyire lenéz (ok nélkül), akkor hagyjon békén. De nem hagy. Állandóan írogat, hívogat és mikor elkezdünk beszélni, újra, meg újra megaláz. Nem értem, miért teszi valaki ezt felnőtt emberként.
Köszi a válaszokat!
Miben lenne igaza? Ő sem volt jobb ennyi idősen nálam, sőt, most aztán végképp egy 0 ilyen viselkedés mellett. A lelke olyan sivár, mint a sztyepp..
""Folytasd a szánalmas selejt életedet, ennél több úgysem vagy." "
"Közben pedig irodalomtanárnak készül."
Na azzal aztán igazi nagymenő lesz. :D. Szánalmas. Ja, hogy műveltség meg ő nem felszínes. De lehet, hogy csak szerinte nem.
Erről jut eszembe: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess."
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nézd levegőnek.
Mert ez a figura egy ótvar nagy paraszt. A magad érdekében szerintem hanyagold.
Szomorú, hogy tele vannak ilyenekkel az egyetemek, és marhanagy arccal értelmiséginek nevezik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!