Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy 25 éves fiú mindig megaláz...

Egy 25 éves fiú mindig megaláz, de közben hajt rám. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és most nem járok egyetemre, mert kellett egy év, hogy eldöntsem, mit szeretnék, de szeptemberben elkezdem. Számára ez elítélendő, hiszen ő már a mesterképzést végzi. Szeretem a kevésbé ismert zenekarokat, de emellett néhány kommersz előadót is kedvelek, mint pl. Rihanna néhány számát. Ez is hatalmas bűn.

Mondtam neki, hogy ha ennyire lenéz (ok nélkül), akkor hagyjon békén. De nem hagy. Állandóan írogat, hívogat és mikor elkezdünk beszélni, újra, meg újra megaláz. Nem értem, miért teszi valaki ezt felnőtt emberként.

2013. máj. 7. 17:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Figyu, téged érdekel ez a fiú? Ha nem, akkor nagyon gyorsan hagyd koppanni, ne foglalkozz vele! Azért csinálja, mert látja, hogy hatással van rád! Neki ez tetszik, akárhogy is van. De ha neked nem tetszik és nem akarsz semmit a fiútól, akkor legyél okos és ne foglalkozz vele. Ne vedd fel a telefont, ha beszélni akar veled, mondd, hogy bocs, most alkalmatlan, ha ír, ne válaszolj neki. Előbb utóbb abbahagyja. Amúgy ez már beteges, amit csinál.
2013. máj. 7. 20:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvaló, hogy nem komplett. Ignoráld. Arra kellesz neki, hogy legyen közönsége, aki a hülyeségeit, meg az életbölcsességeit hallgassa. Nem kell ezt elviselned.
2013. máj. 7. 20:33
 23/27 anonim ***** válasza:
ő öntelt, büszke a saját kis életére, lenéz másokat. te jó célpont vagy, viszont tudod hogy igaza van ezért idegesít. nemtudom mi a teendő:D
2013. máj. 7. 21:15
 24/27 anonim ***** válasza:
csak egyszerűen túl öntelt
2013. máj. 7. 21:16
 25/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Miben lenne igaza? Ő sem volt jobb ennyi idősen nálam, sőt, most aztán végképp egy 0 ilyen viselkedés mellett. A lelke olyan sivár, mint a sztyepp..

2013. máj. 7. 22:48
 26/27 anonim ***** válasza:

""Folytasd a szánalmas selejt életedet, ennél több úgysem vagy." "

"Közben pedig irodalomtanárnak készül."

Na azzal aztán igazi nagymenő lesz. :D. Szánalmas. Ja, hogy műveltség meg ő nem felszínes. De lehet, hogy csak szerinte nem.

Erről jut eszembe: "Ne ítélj, hogy ne ítéltess."

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nézd levegőnek.

2013. máj. 8. 09:59
 27/27 anonim ***** válasza:

Mert ez a figura egy ótvar nagy paraszt. A magad érdekében szerintem hanyagold.

Szomorú, hogy tele vannak ilyenekkel az egyetemek, és marhanagy arccal értelmiséginek nevezik magukat.

2013. máj. 8. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!