Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy 25 éves fiú mindig megaláz...

Egy 25 éves fiú mindig megaláz, de közben hajt rám. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és most nem járok egyetemre, mert kellett egy év, hogy eldöntsem, mit szeretnék, de szeptemberben elkezdem. Számára ez elítélendő, hiszen ő már a mesterképzést végzi. Szeretem a kevésbé ismert zenekarokat, de emellett néhány kommersz előadót is kedvelek, mint pl. Rihanna néhány számát. Ez is hatalmas bűn.

Mondtam neki, hogy ha ennyire lenéz (ok nélkül), akkor hagyjon békén. De nem hagy. Állandóan írogat, hívogat és mikor elkezdünk beszélni, újra, meg újra megaláz. Nem értem, miért teszi valaki ezt felnőtt emberként.

2013. máj. 7. 17:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a srác még nem nőtt ki ebből a korból. Mármint van egy olyan korszakuk amik így mutatják ki a szeretüket.
2013. máj. 7. 17:30
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
Ne foglalkozz vele! Ha nem foglalkozol vele, úgyis hamar leáll.
2013. máj. 7. 17:30
 3/27 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem normális.

Ha bármikor is hív, ne vedd fel a telefont,ha ír,

ne írj vissza, ha köszön ne köszönj vissza.

Nézd levegőnek.

Ha ezek után sem áll le ajánlj neki egy pszichológust.

2013. máj. 7. 17:31
 4/27 anonim ***** válasza:
37%

"19 éves vagyok és most nem járok egyetemre, mert kellett egy év, hogy eldöntsem"

Lazán tolod tényleg, kellett egy év...Vicc kategória.

Ő 25 és a mesterképzést végzi?Tehát 7 éve jár egyetemre és ő számára elítélendő egy +év?

Inkább amúgy arra gondolnék,hogy te megalázásnak veszel olyan dolgokat,amit ő nem annak szán. A cinikus humort is érteni kell. Így vagy úgy, de talán nem illetek össze.

2013. máj. 7. 17:32
 5/27 A kérdező kommentje:
Első, ez nem az az ártatlan, netalán poénos csipkelődés, amit az ember félvállról vesz. Érezteti velem, hogy én sokkal kevesebb vagyok, nagyon erős pszichológiai horrorba illő szavakkal terrorizál, halál komolyan. Közben pedig irodalomtanárnak készül.
2013. máj. 7. 17:33
 6/27 A kérdező kommentje:
Miért lenne vicc kategória? Nem havonta van felvételi, hanem csak évente, így egyértelmű, hogy egy évet kellett várnom.
2013. máj. 7. 17:34
 7/27 anonim ***** válasza:
hat ooo. megis HOGY alaz meg? mit mond arra hogy szereted rihanna par szamat meg hogy meg nem kezdted el a sulit?
2013. máj. 7. 17:35
 8/27 anonim ***** válasza:
Miket mondott neked?
2013. máj. 7. 17:37
 9/27 A kérdező kommentje:
Elkezd olyan monológokba kezdeni, hogy a felszínes emberek teszik tönkre a társadalmat és ez fertőző jelenség. Mennyire sajnál, hogy én is életképtelen vagyok.
2013. máj. 7. 17:37
 10/27 A kérdező kommentje:

És mikor annyi irracionálisan kegyetlen mondat után elmondtam neki, hogy többé ne keressen:

"Folytasd a szánalmas selejt életedet, ennél több úgysem vagy."

Ekkor betelt a pohár és elkezdtem sírni. Tudom, nem a legjobb reakció, de nekem ilyet még soha senki nem mondott, úgy érzem, nem is adtam eddig még okot rá.

2013. máj. 7. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!