Egy 25 éves fiú mindig megaláz, de közben hajt rám. Miért csinálja ezt?
19 éves vagyok és most nem járok egyetemre, mert kellett egy év, hogy eldöntsem, mit szeretnék, de szeptemberben elkezdem. Számára ez elítélendő, hiszen ő már a mesterképzést végzi. Szeretem a kevésbé ismert zenekarokat, de emellett néhány kommersz előadót is kedvelek, mint pl. Rihanna néhány számát. Ez is hatalmas bűn.
Mondtam neki, hogy ha ennyire lenéz (ok nélkül), akkor hagyjon békén. De nem hagy. Állandóan írogat, hívogat és mikor elkezdünk beszélni, újra, meg újra megaláz. Nem értem, miért teszi valaki ezt felnőtt emberként.
milyen a csaladi hattere? normalis? szulei egyutt vannak, normalis emberek? mert ott is tanulhatta ezt a viselkedest, akkor pedig nincs ra szukseged.
kerlek szepen ne ess bele a tipikus noi hulyesegbe amit mindenhol emlegetnek hogy a noknek a bunko pasik tetszenek. nem kell neked mindenkivel szobaallni, meg mindenkit meghallgatni, a lehuzasra sincs szukseged mert sajnos idovel hinni fogsz neki hogy tenyleg eletkeptelen vagy, ugy meg nem lehet boldogulni ha nem bizol magadban.
Mikor kérdezte, hogy mit csináltam aznap, én pedig mondtam, hogy elmentem moziba egy barátnőmmel, ő egyből: Felszínes, undorító program felszínes embereknek. HOGYAN?
Én még életemben nem láttam ilyen embert és szerintem valami sátánféleség lakozhat benne. Komolyan félek tőle, hogy nem hagyja abba.
AZ egyetemen vannak férfi ismerőseid,akikben megbízol?Tanárok,osztálytársak?Valakinek
nagyon el kéne beszélgetnie vele...
Utolsó, nekem ő NEM tetszik. Adtam neki pár esélyt, de nem változik. Nem hagy békén, írogatja az sms-eket, de már nem válaszolok.
Dolgozom, sokat tanulok (nyelvet, művtörit), olvasok, sportolok és mellette a barátaimmal csinálunk programokat. Nem vagyok életképtelen, de ez az ember rém szállt és tönkre akar tenni teljesen.
" Nem értem, miért teszi valaki ezt felnőtt emberként"
A felnőtt is lehet elmebeteg.Meg kell neki konkrétan mondani hogy hagyjon békén mert ez zaklatás!
"szerintem valami sátánféleség lakozhat benne"
Hány óra van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!