Szerettek temetőbe járni?
Tudom, kicsit morbid kérdés.
Én ma voltam, elég ritkán járunk, 3-4 havonta. Én szeretek járni, a nagyszüleim sírjához megyünk mindig. A temető nagyon nyugodt hely, tele van növényekkel, szinte csak a madarak csicsergése az egyetlen, ami megtöri a csendet. Engem megnyugtat a temetők hangulata. Persze lehet nem így fogom gondolni, amikor anyukám sírját fogom látogatni, mert őt nagyon szeretem... /ez nem azt jelenti, hogy a nagyszüleimet nem szerettem, csak anyukám halálát nagyon nehéz lenne feldolgozni/
Gyóni Géza válasza:
ÜZENET A KEDVESNEK
"Csak az búsit, ha itt halok meg, kedves,
Nem járhatsz majd ki virágos síromhoz.
Nem járhatsz majd ki szelíd őszi este,
Mikor oly jó már temetőbe járni"
Semleges.
Ahogy írtad, hogy milyen nyugodt hely a temető, ebben igazat adok neked, ez tényleg egy előnye. Nem szeretek különösebben temetőbe járni, de nincs is vele semmi bajom. Ez a nyugalom dolog tényleg egy jó érv, nincsenek idétlen, üvöltöző fiatalok, senki sem hallgat zenét fejhallgató nélkül a telefonján, nem káromkodik, stb... Igen, így jobban belegondolva a temető egy jó hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!