Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerettek temetőbe járni?

Szerettek temetőbe járni?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit morbid kérdés.

Én ma voltam, elég ritkán járunk, 3-4 havonta. Én szeretek járni, a nagyszüleim sírjához megyünk mindig. A temető nagyon nyugodt hely, tele van növényekkel, szinte csak a madarak csicsergése az egyetlen, ami megtöri a csendet. Engem megnyugtat a temetők hangulata. Persze lehet nem így fogom gondolni, amikor anyukám sírját fogom látogatni, mert őt nagyon szeretem... /ez nem azt jelenti, hogy a nagyszüleimet nem szerettem, csak anyukám halálát nagyon nehéz lenne feldolgozni/

2013. máj. 5. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En szeretek, mert szep, es megnyugtato. Ehhez hozzatartozik, hogy nem sok szerettem halt meg, aki pedig igen, az nem temetoben nyugszik.
2013. máj. 5. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Gyóni Géza válasza:

ÜZENET A KEDVESNEK

"Csak az búsit, ha itt halok meg, kedves,

Nem járhatsz majd ki virágos síromhoz.

Nem járhatsz majd ki szelíd őszi este,

Mikor oly jó már temetőbe járni"

[link]

2013. máj. 5. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek, különösképpen éjszaka. Nagyon békés tud lenni, csend van és nyugalom. Sokan bizonyára borzongnának az ötlettől, hogy éjszaka bemenjenek egy temetőbe (főleg ami nincs is kivilágítva), én is így éreztem, de egyszer rákívántam egy éjszakai sétára, és a temető mellett elhaladva besétáltam - igazi kellemes csalódás volt.
2013. máj. 5. 22:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Semleges.

Ahogy írtad, hogy milyen nyugodt hely a temető, ebben igazat adok neked, ez tényleg egy előnye. Nem szeretek különösebben temetőbe járni, de nincs is vele semmi bajom. Ez a nyugalom dolog tényleg egy jó érv, nincsenek idétlen, üvöltöző fiatalok, senki sem hallgat zenét fejhallgató nélkül a telefonján, nem káromkodik, stb... Igen, így jobban belegondolva a temető egy jó hely.

2013. máj. 6. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!